Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι Μιλγουόκι Μπακς ετοιμάζονται σιγά-σιγά για την πρεμιέρα του ΝΒΑ (27/10) με τον Έλληνα σούπερσταρ να διακρίνεται ακόμη μία φορά αλλά όχι για τα αθλητικά του προσόντα.

Ο «Greek Freak» είχε υπογράψει νέο συμβόλαιο το 2020 πενταετής διάρκειας και αξίας 228 εκατομμυρίων δολαρίων. Πλέον του απομένουν μόλις δύο χρόνια με τον μισθό του να ξεπερνάει πολλών άλλων σταρ της Λίγκας.

Βέβαια τα λεφτά που θα πάρει φέτος αποτελούνται κι από διάφορες χορηγίες και επενδύσεις που έχει κάνει ο ίδιος με το συνολικό ποσό να φτάνει 90,6 εκατ. δολάρια τη σεζόν τοποθετώντας τον στην τρίτη θέση με τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες του ΝΒΑ.

Την κορυφή κατέχει ο Λεμπρόν Τζέιμς των Λέικερς με 127,6 εκατ., ενώ δεύτερος είναι ο Στεφ Κάρι με 101,9 εκατ. Στο top 10 και συγκεκριμένα στην έκτη θέση υπάρχει ο συμπαίκτης του Γιάννη, Ντέιμιαν Λίλαρντ, με 62,6 εκατ. Ο άλλος Ευρωπαίος που βρίσκεται στη λίστα είναι ο περσινός πρωταθλητής με τους Ντένβερ Νάγκες, Νίκολα Γιόκιτς με 54,6 εκατ.

Δείτε αναλυτικά το top 10:

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport
Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)
Business of Sport |

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League – Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι