Σε πρώτη προτεραιότητα για την Intrakat – Άκτωρ έχει αναδειχθεί η επιτάχυνση των εργασιών του Μετρό της Θεσσαλονίκης.

Λίγες ώρες μετά και την ολοκλήρωση της εξαγοράς της Άκτωρ από την Intrakat, η διοίκηση θέτει σε εφαρμογή το σχέδιο ώστε το έργο να εκτελεστεί στο χρονοδιάγραμμα του.

Άκτωρ: Το νέο ΔΣ μετά την εξαγορά από την Intrakat

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Intrakat και πλέον πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Άκτωρ κ. Αλέξανδρος Εξάρχου, βρίσκεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Στην ατζέντα του βρίσκεται η επιτάχυνση των εργασιών αποπεράτωσης του Μετρό Θεσσαλονίκης, ώστε αυτό να τεθεί σε τροχιά ολοκλήρωσης και να παραδοθεί εγκαίρως στο Ελληνικό Δημόσιο.

Νέος υπεύθυνος έργου

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Εξάρχου ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη ώστε να εγκαταστήσει νέο υπεύθυνο του έργου (σ.σ. η Άκτωρ συμμετέχει στην κοινοπραξία κατασκευής, μαζί με τις WEBUILD και HITACHI Rail), με στόχο να διασφαλιστεί η έγκαιρη ολοκλήρωση των εργασιών του μεγαλύτερου δημοσίου έργου της Ελλάδας.

Πρώτη ενέργεια

Όπως αναφέρουν πηγές της εταιρείας, το ταξίδι Εξάρχου στη Θεσσαλονίκη αποτελεί την πρώτη ενέργεια που κάνει η νέα διοίκηση της Άκτωρ, μετά την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων της και σε συνέχεια της ολοκλήρωσης της εξαγοράς της εταιρείας από την Intrakat. Όπως σημειώνουν οι ίδιες πηγές, σκοπό έχει να αναδείξει το γεγονός ότι η αποπεράτωση του Μετρό Θεσσαλονίκης αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα, καθώς αναγνωρίζει τη σημασία του έργου για το κράτος και τους πολίτες.

Πηγές της Άκτωρ αναφέρουν επίσης ότι στόχος είναι να ανακτηθεί ο χαμένος χρόνος, ώστε να μπει το έργο σε τροχιά ολοκλήρωσης και να παραδοθεί εγκαίρως στο Ελληνικό Δημόσιο.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Κατασκευές