Στο ΧΑ η διοίκηση της Ideal Holdings για την έναρξη διαπραγμάτευσης του ομολόγου

«Με την έκδοση του ομολόγου θα ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο την στρατηγική μας για βιώσιμη ανάπτυξη», σημείωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ideal Holdings Πάνος Βασιλειάδης

Στο ΧΑ η διοίκηση της Ideal Holdings για την έναρξη διαπραγμάτευσης του ομολόγου

Τη διοίκηση και στελέχη της IDEAL Holdings καθώς και εκπροσώπους των αναδόχων, υποδέχθηκε σήμερα το Χρηματιστήριο Αθηνών με αφορμή την έναρξη διαπραγμάτευσης του ομολόγου της εταιρείας στην Κύρια Αγορά του ΧΑ, τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου.

Ideal Holdings: Πάνω από 50 εκατ. ευρώ για νέες εξαγορές – Ποιους κλάδους δεν «ακουμπάει»

«Η υπερκάλυψη της έκδοσης αποτελεί απτή απόδειξη της εμπιστοσύνης των επενδυτών στο business plan της εταιρείας» υπογράμμισε κατά τον χαιρετισμό του ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών Γιάννος Κοντόπουλος τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Η ΙDEAL Holdings ακολουθεί μία επιχειρηματική προσέγγιση αξιολογώντας ευκαιρίες και επιλέγοντας επιχειρήσεις με κυρίαρχη θέση στην αγορά και με ισχυρές προοπτικές ανάπτυξης, με τη λογική της δημιουργίας αξίας και της μεγιστοποίησης της απόδοσης για τους μετόχους της. Τα
τελευταία χρόνια δε, κατάφερε να συγκεντρώσει κάτω από την «ομπρέλα» της μεγάλες εταιρείες, δυναμικούς παίκτες των κλάδων στους οποίους ανήκουν.

Πρωταρχικός στόχος για μας εξακολουθεί να είναι η προώθηση των προοπτικών της αγοράς μας στο εξωτερικό, μέσω των τακτικών συναντήσεων των εισηγμένων επιχειρήσεων με ξένους θεσμικούς επενδυτές, στο ραντάρ των οποίων έχει πλέον εισέλθει δυναμικά η εγχώρια χρηματιστηριακή αγορά. Σε ένα τέτοιο περιβάλλον εξωστρέφειας και ανάπτυξης, η απόφαση της IDEAL Ηοldings για την έκδοση ομολογιακού δανείου έτυχε θερμότατης ανταπόκρισης από τους επενδυτές».

Από την πλευρά του ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ideal Holdings Πάνος Βασιλειάδης σημείωσε: «Η σχεδόν διπλάσια κάλυψη της έκδοσης του Ομολόγου της IDEAL Holdings, πιστοποιεί την εμπιστοσύνη του επενδυτικού κοινού όχι μόνο στην εταιρεία μας αλλά και στην εγχώρια αγορά ομολόγων παρέχοντας έτσι ένα πρόσθετο χρηματοδοτικό εργαλείο για τις επιχειρήσεις σε συνδυασμό με μία καλή επενδυτική ευκαιρία για τους επενδυτές. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ιδιώτες και θεσμικούς επενδυτές για την εμπιστοσύνη τους στην πρόσκλησή μας και βέβαια τον Σύμβουλο, ATHEXGROUP τους Συντονιστές, Αναδόχους και τον Νομικό μας σύμβουλο για την επιτυχή έκδοση του.

Με την έκδοση του Ομολόγου θα ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο την στρατηγική μας για βιώσιμη ανάπτυξη με στόχο την μακροπρόθεσμη δημιουργία αξίας προς τους μετόχους και τους εργαζομένους μας, την συμβολή μας στην προστασία του περιβάλλοντος και στην ευημερία της κοινωνίας, συμβάλλοντας έτσι και εμείς στην διαμόρφωση για ένα μέλλον καλύτερο για όλους μας».

OT Originals

ot.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΟΝΕ DIGITAL SERVICES MONOΠΡΟΣΩΠΗ ΑΕ

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 801010853, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: ot@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Μέλος

ened
ΜΗΤ

Aριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.232433

Απόρρητο