Μικρές ανοδικές κινήσεις, περισσότερο διαδικαστικού χαρακτήρα, εκδηλώνονται σήμερα στη Wall Street, η οποία όμως οδεύει για την όγδοη συνεχόμενη ανοδική της συνεδρίαση εν μέσω προσδοκιών για τις επερχόμενες αποφάσεις της Federal Reserve.

Χρηματιστήριο Αθηνών: Κάνει ταμείο για τα Χριστούγεννα

Ειδικότερα, ο δείκτης Dow Jones καταγράφει κέρδη 0,11% στις 37.444 μονάδες, ο S&P 500 σημειώνει άνοδο 0,32% στις 4.761 μονάδες, ενώ ο τεχνολογικός Nasdaq ενισχύεται κατά 0,30% στις 15.008 μονάδες.

Προς την όγδοη θετική εβδομάδα

Οι τρεις δείκτες οδεύουν προς την όγδοη θετική εβδομάδα τους – ένα σερί που έχει να παρατηρηθεί από το 2017 για τον S&P 500 και από το 2019 για τον Dow Jones. Ο S&P 500 σημειώνει άνοδο 0,58% για την εβδομάδα, ενώ ο Dow έχει άνοδο 0,27%. Ο Nasdaq κερδίζει 1% μέχρι τώρα.

Στο επίκεντρο σήμερα η μετοχή της Nike, η οποία χάνει 12%, μετά την προειδοποίηση ότι αναμένει τα έσοδα να κινηθούν πολύ χαμηλά έσοδα.

«Η αγορά δεν πάει κόντρα στην τάση, η οποία είναι φίλη μας, αλλά πρέπει να κάνει και τις διορθώσεις της. Αυτή τη στιγμή η τάση είναι ανοδική στις μετοχές, με τους αγοραστές να παίζουν το σενάριο της χαλάρωσης των συνθηκών από τη Fed», σχολίασε ο John Spallanzani της Miller Value Partners.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Wall Street