Η αμφιβολία γύρω από το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ καλά κρατεί, με το συμβόλαιο στου Γάλλου αστέρα να ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι. Ουσιαστικά ο 25χρονος διεθνής άσος από σήμερα είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα επιθυμεί προκειμένου να βρει την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη.

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε το… διαχρονικό ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Εμπαπέ, αλλά και την επιθυμία της Παρί να τον κρατήσει για αρκετά χρόνια στην γαλλική πρωτεύουσα. Ωστόσο η Le Parisien, σε σημερινό της δημοσίευμα παρουσιάζει έναν νέο μνηστήρα για τον Γάλλο επιθετικό.

Στο παρελθόν η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είχε εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του παίκτη της Παρί, ωστόσο δεν είχε μπει στη διαδικασία διαπραγμάτευσης μαζί του.

Επίσης, το εν λόγω δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο Γερμανός προπονητής των Ρεντς, δουλεύει προσωπικά την υπόθεση προκειμένου ο Εμπαπέ να υπογράψει στη Λίβερπουλ. «Ο πιο αξιόπιστος και επικίνδυνος υποψήφιος για την Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται να ταιριάζει περισσότερο με το προφίλ της Λίβερπουλ», γράφει σήμερα η Le Parisien.

Nα θυμίσουμε ότι στο παρελθόν ο Εμπαπέ είχε μιλήσει με κολακευτικά λόγια για τον Γιούργκεν Κλοπ και την δουλειά που κάνει στη Λίβερπουλ.

Δείτε το σχετικό δημοσίευμα:

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport
Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)
Business of Sport |

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League – Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι