Ο Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ περιλαμβάνονται στη λίστα με τα πλουσιότερα ζευγάρια στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Η αυτοκρατορία του πρώην ποδοσφαιριστή μεγαλώνει χάρη στις «χρυσές» συνεργασίες που κλείνει.

Μια από αυτές ήταν και το ντοκιμαντέρ με τίτλο «Beckham» που έκανε πρεμιέρα στις 4 Οκτωβρίου και περιλαμβάνει τέσσερα επεισόδια. Το νήμα αυτής της ιστορίας αρχίζει να ξετυλίγεται από την πρώτη φορά που ο Μπέκαμ κλώτσησε μία μπάλα μέχρι τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στο Ολντ Τράφορντ και επιλέχθηκε από τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον, τον ποδοσφαιρικό του πατέρα, για να αγωνιστεί με τη φανέλα της πρώτης ομάδας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην ηλικία των 17 ετών.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Ανοιχτός σε συζητήσεις» για να την αγοράσει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ

Εκεί βλέπουμε άγνωστες πτυχές από τη ζωή του πρώην ποδοσφαιριστή αλλά και της Βικτόριας Μπέκαμ. Ο ίδιος μιλάει για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην καριέρα του στο ποδόσφαιρο, συγκινείται, χαμογελάει και εξομολογείται.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το νέο ντοκιμαντέρ προκάλεσε θυέλλα σχολιασμών και ίσως αντιδράσεων, καθώς μεταξύ άλλων, το σκάνδαλο περί απιστίας που είχε ξεσπάσει στις αρχές του 2000, ήρθε και πάλι στη δημοσιότητα.

Τα κέρδη που έλαβε από το Netflix

Τα στοιχεία της εταιρείας της οικογένειας Μπέκαμ που δημοσιεύθηκαν την Παρασκευή αποκάλυψαν ότι η David Beckham Ventures Limited και η Seven Global LLP έβγαλαν κέρδη 83 εκατομμυρίων ευρώ μέσω των χορηγιών και της εταιρείας παραγωγής. H εταιρεία μόδας της Βικτόριας Μπέκαμ έβγαλε επίσης κέρδη, για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία του Netflix το ντοκιμαντέρ έκανε ρεκόρ 3,8 εκατομμυρίων θεατών κατά την πρώτη εβδομάδα προβολής. Είχε αξία πάνω από 23 εκατομμύρια ευρώ, ανεβάζοντας τις μετοχές όλης της οικογένειας.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport
Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)
Business of Sport |

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League – Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι