Η Intralot ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι η κατά 100% θυγατρική της INTRALOT CAPITAL LUXEMBOURG SA ανακοίνωσε σήμερα την απόφασή της να προβεί στις 15 Μαρτίου του 2024 στην πρόωρη μερική αποπληρωμή κατά κεφάλαιο συνολικού ποσού €130.000.000, πλέον τόκων, των υφιστάμενων ομολογιών 5,250% λήξεως Σεπτεμβρίου 2024, με τρέχον ανεξόφλητο υπόλοιπο €229.568.000.

Το κατά κεφάλαιο ποσό θα αποπληρωθεί με κεφάλαια που αντλήθηκαν από την πρόσφατη έκδοση του ομολογιακού δανείου της INTRALOT, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο σχετικό Ενημερωτικό Δελτίο.

Intralot: Υπεγράφη νέα επταετή συμφωνία με τη Magnum Corporation στη Μαλαισία

Κατόπιν της μερικής αποπληρωμής, το ανεξόφλητο υπόλοιπο θα ανέρχεται σε €99.568.000.

Υπενθυμίζεται ότι το ομόλογο της Intralot προστέθηκε στον κατάλογο των εταιρικών ομολόγων που διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Πρόκειται για ένα χρηματοδοτικό «εργαλείο» εκτός τραπεζικού συστήματος, το οποίο είχε για καιρό περάσει στην αφάνεια. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα χάρη και στο θετικό κλίμα στην ελληνική αγορά επιστρατεύεται από ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις, οι οποίες βλέπουν ένα καινούργιο παράθυρο εξεύρεσης πόρων με ανταγωνιστικούς όρους.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις