Η Κρήτη στην Ελλάδα, ισπανική Ίμπιζα και η Μάλτα θα είναι οι περιοχές που αναμένεται να ανοίξουν αυτό το καλοκαίρι δέκα νέα θέρετρα της Hilton, ανεβάζοντας τον αριθμό των resorts που διαχειρίζεται ή κατασκευάζει η γνωστή αλυσδία σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική σε σχεδόν εκατό.

Η Hilton διευρύνει με ταχείς ρυθμούς το χαρτοφυλάκιο των resorsts της στην Ευρώπη με 10 ξενοδοχεία (συνολικά πάνω από 1.500 δωμάτια) να ανοίγουν για τη φετινή θερινή σεζόν μέσω τριών brands της: Curio Collection by Hilton, Tapestry Collection by Hilton και DoubleTree by Hilton. Πρόσφατα, η εταιρεία ανακοίνωσε τέσσερα νέα ξενοδοχεία: το Hilton Alvor, που θα ανοίξει το 2026 και τα Cala San Miguel Hotel Ibiza, Curio Collection by Hilton, The Club Cala San Miguel Hotel Ibiza, Curio Collection by Hilton και Numo Ierapetra Beach Resort Crete, Curio Collection by Hilton, τα οποία θα ανοίξουν το καλοκαίρι σε Ιταλία, Ελλάδα, Κροατία και Μάλτα.

Ξενοδοχεία: Επενδυτικό κρεσέντο στην Ευρώπη – Στο top 5 η Ελλάδα

Μόνο τον περασμένο χρόνο, η Hilton υπέγραψε συμφωνίες για περισσότερα από 20 resorts σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική, μέσω έξι από τα brands της, ως μέρος της στρατηγικής της για την ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου της σε θερινά καταλύματα, το οποίο έχει διπλασιαστεί τα τελευταία πέντε χρόνια και αριθμεί πλέον πάνω από 300 ξενοδοχεία παγκοσμίως.

«Οι ταξιδιώτες αναζητούν όλο και περισσότερο resorts που παρέχουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε γνωστούς αλλά και ανερχόμενους προορισμούς διεθνώς, ενώ παράλληλα αυξάνεται το ενδιαφέρον των ιδιοκτητών για την ανάπτυξη θερινών ξενοδοχείων υπό τα εμπορικά σήματα της Hilton», δήλωσε ο Patrick Fitzgibbon, Senior Vice President στον τομέα Ανάπτυξης σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική της Hilton.

«Μόνο τον περασμένο χρόνο, πάνω από το 20% των νέων μας projects στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική αφορούσε resorts, ενώ προβλέπουμε ότι η ανάπτυξη σε αυτόν τον τομέα θα συνεχιστεί, ιδιαίτερα σε νησιωτικούς προορισμούς της Μεσογείου.

Με τα δέκα θέρετρα που πρόκειται να ανοίξουν ενόψει της φετινής θερινής σεζόν, συστήνουμε εξαιρετικές ιδιοκτησίες σε δημοφιλείς προορισμούς, συμπεριλαμβανομένης της Ίμπιζα, της Αλγκάρβε και της Κρήτης, διευρύνοντας το portfolio σε ολόκληρη την περιοχή και υπό διαφορετικές εμπορικές επωνυμίες».

Το νέο θέρετρο στην Κρήτη

Στη νοτιοανατολική πλευρά της Κρήτης, σε μια ανεξερεύνητη ακόμα περιοχή του νησιού την Ιεράπετρα, το Numo Ierapetra Beach Resort Crete αποτελεί ένα exclusive παραθαλάσσιο resost σχεδιασμένο για ενήλικες.

Το Numo Ierapetra Beach Resort Crete

Πρόκειται για το αποτέλεσμα της συμφωνίας franchise με την NUMO Hospitality, που είναι η δεύτερη της Hilton με την εταιρία μετά το άνοιγμα του Royal Senses Resort & Spa Crete, Curio Collection by Hilton το 2021.

Διαθέτει 132 δωμάτια και σουίτες, δύο πισίνες, γυμναστήριο εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, γήπεδο τένις και ένα μπουτίκ σπα που το καθιστά ιδανική επιλογή για τους λάτρεις της ευεξίας. Επιπλέον, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μοναδικές ανέσεις όπως ένα υπαίθριο σινεμά με φόντο ένα πανέμορφο ορεινό τοπίο.

Η Κρήτη, το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας και αγαπημένος προορισμός για τους ευρωπαίους ταξιδιώτες, μαγεύει τους επισκέπτες της με το απίστευτο φυσικό κάλλος, τις πλούσιες γαστρονομικές παραδόσεις και τους χώρους αρχαιολογικού και ιστορικού ενδιαφέροντος.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τουρισμός