Εξαιτίας του μεγάλου ενδιαφέροντος που παρατηρείται αποφασίστηκε να δοθεί χρονική παράταση στη διαδικασία υποβολής των δικαιολογητικών για υποτροφίες μεταπτυχιακών σπουδών που προσφέρει η HELLENiQ ENERGY. Για τον σκοπό αυτό, η πλατφόρμα αιτήσεων θα παραμείνει ανοικτή έως και τη Δευτέρα 20 Μαΐου.

Οι υποτροφίες, εντάσσονται στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Ευθύνης “Proud of Youth” και  μέσω αυτών η HELLENiQ ENERGY, τριάντα (30) αριστούχοι τελειόφοιτοι και απόφοιτοι Πανεπιστημίου θα έχουν την ευκαιρία απόκτησης μεταπτυχιακού διπλώματος σε ελληνικά και διεθνή πανεπιστημιακά ιδρύματα κύρους, σε έναν από τους παρακάτω επιστημονικούς τομείς:

HELLENiQ ENERGY: Έναρξη λειτουργίας της ΕΚΟ Energy στην Κύπρο ως προμηθευτής πράσινης ενέργειας

· Μηχανική και Ενέργεια,

· Ψηφιακός Μετασχηματισμός,

· Επιστήμες του Περιβάλλοντος, και

· Οικονομία και Διοίκηση.

Για πρώτη φορά στην Κύπρο

Το πρόγραμμα, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, επεκτείνεται για πρώτη χρονιά φέτος και στην Κύπρο, όπου δραστηριοποιείται η θυγατρική του Ομίλου, EKO Cyprus. Συνολικά δέκα από τις τριάντα υποτροφίες του προγράμματος θα χορηγηθούν σε Κύπριους αριστούχους.

Μέχρι σήμερα ο Όμιλος έχει προσφέρει 292 υποτροφίες για ακαδημαϊκές σπουδές σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Ελλάδας, της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ελβετίας, του Ηνωμένου Βασίλειου, των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, του Καναδά, της Νορβηγίας και της Ολλανδίας, δίνοντας ενέργεια στη νέα γενιά να πραγματοποιήσει τα όνειρά της.

Επιβραβεύοντας τις άριστες επιδόσεις και τους υψηλούς στόχους, η HELLENiQ ENERGY στέκεται υπερήφανα στο πλευρό των νέων, στηρίζοντας σταθερά και έμπρακτα την προσπάθειά τους για μάθηση και εξέλιξη, προκειμένου να διαπρέψουν στην επαγγελματική τους πορεία.

Χαρακτηριστικά, ο Ευθύμιος Δραγάτσης, υπότροφος 2022-2023, MSc in International Finance στο HEC Paris στη Γαλλία, είπε: «Η υποτροφία της HELLENiQ ENERGY σημαίνει για

μένα ότι όταν προσπαθείς και κυνηγάς τους στόχους σου, δεν θα είσαι ποτέ μόνος. Μου έδωσε τη δυνατότητα να κάνω πραγματικότητα το όνειρό μου, να σπουδάσω σε ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου στο finance και στη συνέχεια να μπορέσω να διεκδικήσω την καριέρα στην οποία πάντα στόχευα.»

Η Δήμητρα Καρατζά, υπότροφος 2021-2022, Computer Engineering στο TU Delft στην Ολλανδία, ανέφερε: «Όταν ένας Όμιλος της εμβέλειας της HELLENiQ ENERGY πιστεύει σε σένα, σε ενθαρρύνει να επιδείξεις την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.»

Η Αρίστη Παπασταύρου, υπότροφος 2023-2024, Information Security στο UCL στο Ηνωμένο Βασίλειο, δήλωσε: «Η υποτροφία της HELLENiQ ENERGY μου έδωσε την ενέργεια να ξεπεράσω τα όριά μου, να κυνηγήσω τα όνειρά μου και να δεσμευτώ να κάνω τη διαφορά στον κόσμο.»

Οι ενδιαφερόμενοι για συμμετοχή στο πρόγραμμα και για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επισκεφθούν την ηλεκτρονική πλατφόρμα https://scholarships.helleniqenergy.gr/ .

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις
Μάρμαρα Παυλίδης: Νέα πράξη στο σήριαλ της οικογενειακής διαμάχης για την εταιρεία
Επιχειρήσεις |

Νέο επεισόδιο για την «Μάρμαρα Παυλίδης» - Τα μυστήρια με τον δικηγόρο και το τίμημα της αγοροπωλησίας

Τα αδέρφια Χριστίνα και Κυριάκος Παυλίδης στρέφονται σε βάρος ανώτατου στελέχους της εταιρείας για παραπλάνηση σε σχέση με την αρχική πώληση της