Ο Nusret Gökçe, γνωστός αλλιώς και ως «Salt Bae», έφτασε στη Μύκονο όπου βρίσκεται το εστιατόριό του.
Ο Salt Bae άνοιξε το εστιατόριο στο νησί των Ανέμων τον Ιούνιο του 2019. Ένα steak house που, από την πρώτη εβδομάδα, απασχόλησε την κοινή γνώμη.
Οι μόνες αποδείξεις που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας έχουν να κάνουν με φορολογικές παραβιάσεις και οδήγησαν στο παρελθόν σε 48ωρα λουκέτα το εστιατόριο της Μυκόνου.
Salt Bae: Η αρχή και το τέλος για τον τούρκο σεφ
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ο Salt bae έγινε παγκοσμίως γνωστός για τον ιδιαίτερο τρόπο με τον οποίο αλατίζει το κρέας, εκμεταλλευόμενος μάλιστα τη φήμη του για να ανοίξει αλυσίδα εστιατορίων σε ολόκληρο τον κόσμο.
Σε αυτά προσφέρονται πιάτα που δεν απευθύνονται στο μέσο… βαλάντιο, αλλά και σε πολύ βαθιές τσέπες.
Φέτος ο Nusret ετοιμάζει στη Μύκονο ένα νέο concept έκπληξη. Ο διάσημος Τούρκος σεφ ετοιμάζεται για ριζικές αλλαγές στο κατάστημα που διατηρεί στο νησί τον Ανέμων.
Με φόντο το Αιγαίο πέλαγος, ο χώρος φαίνεται πως θα συνδυάζει γευσιγνωσία και διασκέδαση
Σύμφωνα με δημοσίευμα τουρκικής εφημερίδας, ο μετρ του κρέατος γνωστός και ως «Salt Bae» φιλοδοξεί να συνδυάσει την εστίαση με την διασκέδαση.
Μέσα από το λανσάρισμα ενός καινούργιου concept έκπληξη με τίτλο «Eating, Dancing» που στήθηκε ειδικά για το κυκλαδίτικο νησί. Τις εργασίες ανακαίνισης επιμελείται ο διάσημος τούρκος σχεδιαστής Mahmut Anlar.
Ο χώρος θα είναι μοντέρνος και θα αποπνέει πολυτέλεια με μαρμάρινα δάπεδα, μίνιμαλ έπιπλα, ενώ θα κυριαρχεί το λευκό και γαλάζιο σήμα κατατεθέν του νησιού.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, ο χώρος εστίασης και ο χώρος ψυχαγωγίας θα είναι σε ξεχωριστά ορόφους.
Στον πρώτο όροφο θα σερβίρεται το φαγητό και στον επάνω όροφο στη βεράντα θα υπάρχει DJ που θα παίζει μουσική και θα προσφέρονται ποτά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Το μόνο που μένει να φανεί εάν ο Νουσρέτ σούπερ σταρ των εστιατορίων θα πρωταγωνιστήσει και στη νυχτερινή διασκέδαση.
Έχοντας στο ενεργητικό του αρκετά εστιατόρια, ο Nusret Gökçe είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτοδημιούργητου επιχειρηματία. Παρά την αρνητική κριτική που λαμβάνει, τα εστιατόριά του έχουν γίνει κατά καιρούς πόλος έλξης επωνύμων και μη πελατών.
Latest News
Οι Gen Z τα βγάζουν πέρα πιο δύσκολα από ό, τι οι millenials
Όσοι είναι στις αρχές της δεκαετίας των 20 κερδίζουν λιγότερα, έχουν περισσότερα χρέη και βλέπουν υψηλότερα ποσοστά παραβατικότητας από ό,τι οι millennials στην ηλικία τους
Τεράστια έλλειψη λογιστών στις ΗΠΑ - Δεν βρίσκουν ούτε οι Big4
H έλλειψη στελεχών εντείνεται, καθώς οι baby boomers που κατείχαν τις θέσεις πλέον συνταξιοδοτούνται.
Καμπανάκι ΔΝΤ: «Τσουνάμι» η τεχνητή νοημοσύνη για την αγορά εργασίας
Μέσα στα επόμενα δύο χρόνια η τεχνολογία της ΑΙ θα επηρεάσει το 60% των θέσεων εργασίας στις ανεπτυγμένες οικονομίες, προειδοποιεί λέει η επικεφαλής του ΔΝΤ
Γιατί οι μισθοί εμποδίζουν τη μείωση των επιτοκίων από την ΕΚΤ
Τι θα αποφασίσει τον Ιούνιο η Λαγκάρντ
Ποια τράπεζα στήνει ομάδα για πολύ πλούσιους - Παίρνει στελέχη από Goldman και ΒοfA
Η τράπεζα επιδιώκει πλέον να επεκταθεί στην παροχή συμβουλών σε τομείς όπως συγχωνεύσεις και εξαγορές και αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου
Οι Ινδοί δισεκατομμυριούχοι που περνούν κάτω από το ραντάρ
Ποιοι παράγοντες συνέβαλαν στην αύξηση της περιουσίας σε τομείς τόσο διαφορετικούς όσο η άμυνα, τα ορυχεία και τα παραδοσιακά φάρμακα
Ο Πούτιν, ο νέος τεχνοκράτης υπουργός Άμυνας και η ανασυγκρότηση της ρωσικής πολεμικής μηχανής
Ο ανασχηματισμός των ανώτατων αξιωματούχων της ρωσικής άμυνας από τον Βλαντιμίρ Πούτιν στοχεύει στη διατήρηση της σύγκρουσης στην Ουκρανία
Γιατί οι ευρωπαϊκές μετοχές είναι πλέον πιο ελκυστικές από τις αμερικάνικες
Τι λέει η ελβετική τράπεζα, η οποία αξιολόγησε τα οικονομικά δεδομένα, τα επιτόκια και τα κέρδη
Στο κενό η κινητοποίηση Μακρόν για τις Ευρωεκλογές
Απογοητευτική για την κυβερνητική παράταξη της Γαλλίας είναι η ένατη δημοσκόπηση της OpinionWay-Vae Solis
Με... όπλο το κοτόπουλο ο ανταγωνισμός στα fast food σε καιρό πληθωρισμού
Οι αλυσίδες γρήγορου φαγητού συνειδητοποιούν ότι το κοτόπουλο τείνει να κοστίζει λιγότερο και να προσελκύει περισσότερους πελάτες - Δεν είναι όμως μόνο αυτός ο λόγος