Ένα νέο περιστατικό με πυροβολισμούς σημειώθηκε στην Βαλτιμόρη. Σύμφωνα με το FOX News, πάνω από 100 άτομα είχαν συγκεντρωθεί για τον εορτασμό της Brooklyn Day, η οποία αποτελεί τοπική εορτή.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 12:30 π.μ. της Κυριακής, όταν οι αρχές έλαβαν μια αναφορά για πυροβολισμούς στο 800 block of Gretna Ct. στο Μπρούκλιν της Βαλτιμόρης, όπου έγινε η γιορτή. Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν στο Fox 45 News ότι άκουσαν 20 με 30 πυροβολισμούς.

Άγνωστη η κατάσταση των τραυματιών

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τέσσερα άτομα έχασαν τη ζωή τους και άλλα 29 τραυματίστηκαν. Η κατάσταση των τραυματιών είναι προς το παρόν άγνωστη, καθώς πολλοί από αυτούς μεταφέρθηκαν μόνοι τους σε κοντινά νοσοκομεία.

Το Αστυνομικό Τμήμα της Βαλτιμόρης (BPD) επιβεβαίωσε το περιστατικό, δηλώνοντας: «Το BPD βρίσκεται στον τόπο του συμβάντος με μαζικούς πυροβολισμούς στο τετράγωνο 800 του Gretna Court στη νότια περιφέρειά μας», αλλά δεν έδωσε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Μάρτυρες, όπως αφηγήθηκε η δημοσιογράφος Rebecca Pryor, περιέγραψαν ότι η περιοχή φιλοξενούσε εκατοντάδες ανθρώπους που είχαν συγκεντρωθεί για μια ετήσια εκδήλωση γνωστή ως «Brooklyn Day». Ένας μάρτυρας ανέφερε ότι άκουσε έως και 30 πυροβολισμούς, δηλώνοντας: «Συνέχισαν να ακούγονται».

Δείτε το βίντεο

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα