Μεγάλες διακυμάνσεις καταγράφει τις τελευταίες ημέρες η αγορά των κρυπτονομισμάτων με μερίδα αναλυτών να κάνουν λόγο για αναβίωση μιας εικόνας rollercoaster.

Μετά τα εντυπωσιακά κέρδη της προηγούμενης εβδομάδας, το Bitcoin και οι ανταγωνιστές του όπως το Ether και το XRP υποχώρησαν έως και κατά 15% την Κυριακή για να ανακάμψουν εκ νέου την Δευτέρα.

Το απόγευμα της Δευτέρας στην αγορά της Νέας Υόρκης, το Bitcoin διαπραγματεύτηκε έως και τα 56.000 δολάρια. Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Τετάρτης ανήλθε στην τιμή ρεκόρ των 64.000 δολαρίων, την ημέρα που έκανε το ντεμπούτο της στην αγορά του Nasdaq η Coinbase Global Inc.

Αν και κορυφαίοι οίκοι τονίζουν ότι το biτcoin είναι υπερτιμημένο, η εξέλιξη της αγοράς έδειξε ότι κάποιοι επενδυτές εκμεταλλεύτηκαν την πρόσφατη πτώση για να τοποθετηθούν χαμηλότερα.

Αυτό που απασχολεί σήμερα μερίδα αναλυτών είναι τι προκάλεσε την πτώση αυτή του περασμένου διημέρου… Βέβαια, όταν πρόκειται για την αγορά κρυπτονομισμάτων όπου δεν είναι σαφές ποιος πουλάει και ποιός αγοράζει, δεν μπορεί να υπάρξει μια σαφής απάντηση.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η αγορά κρυπτονομισμάτων αναμένεται να απασχολήσει για πολύ καιρό ακόμα.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Kρυπτονομίσματα