Η Azamara είναι μία ακόμη εταιρεία κρουαζιέρας που ανακοίνωσε έναρξη δραστηριότητας για φέτος στην Ευρώπη με ταξίδια που θα ξεκινήσουν από την Ελλάδα τον Αύγουστο.

Η «μπουτίκ» εταιρεία κρουαζιέρας με έδρα το Μαϊάμι  ανακοίνωσε ότι το κρουαζιερόπλοιο Azamara Quest θα ξαναρχίσει τις κρουαζιέρες στις 28 Αυγούστου από τον Πειραιά.

Κάθε δρομολόγιο θα είναι επτά νύχτες, με διανυκτερεύσεις σε λιμάνια, όπως η Σαντορίνη, η Ρόδος και το Ηράκλειο. Οι κρουαζιέρες στο Azamara Quest θα ανοίξουν για κράτηση στις 11 Μαΐου.

«Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να επιστρέψουμε από ό,τι σε μια χώρα που η Azamara γνωρίζει καλύτερα, την Ελλάδα, δήλωσε ο πρόεδρος της Azamara κ. Carol Cabezas. Η επιστροφή μας, δεν θα ήταν δυνατή χωρίς την υποστήριξη του υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη, της τοπικής αυτοδιοίκησης και των λιμενικών αρχών, πρόσθεσε.

Ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, δήλωσε ότι «ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε την Azamara και τους καλεσμένους της στην Ελλάδα τον Αύγουστο. Υποστηρίζουμε πλήρως την επιστροφή της γραμμής στην κρουαζιέρα στο Αιγαίο. Και είμαστε σίγουροι ότι όλοι οι επιβάτες της θα έχουν μοναδικές εμπειρίες στους όμορφους μας προορισμούς».

Σημειώνεται ότι με εξαίρεση τις κρουαζιέρες στην Ελλάδα όλες οι υπόλοιπες κρουαζιέρες της Azamara μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2021 έχουν ανασταλεί.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News