Ανοιχτά θα επιτρέπεται να είναι τα εμπορικά καταστήματα, τα καταστήματα τροφίμων αλλά και τα κομμωτήρια την Κυριακή του Θωμά, 9 Μαΐου.
Αυτό προβλέπει μεταξύ άλλων η Κοινή Υπουργική Απόφαση που εκδόθηκε αργά χθες το βράδυ και αφορά στα νέα μέτρα που θα ισχύουν από τις 6 π.μ. της Δευτέρας 3 Μαΐου έως τη Δευτέρα 10 Μαΐου.
Σημειώνεται ότι την Κυριακή, 9 Μαΐου είναι ουσιαστικά η πρώτη Κυριακή των ενδιάμεσων εαρινών εκπτώσεων που μπορούν να λειτουργήσουν τα εμπορικά καταστήματα, καθώς ημερολογιακή η πρώτη Κυριακή είναι η Κυριακή του Πάσχα που ως γνωστόν είναι αργία.
Για τις ημέρες από Δευτέρα έως Σάββατο επιτρέπεται τα καταστήματα, εμπορικά και τροφίμων, να λειτουργήσουν με διευρυμένο ωράριο λειτουργίας, από τις 7 π.μ. έως τις 9 μ.μ.















![Ειδική παράταση της παραγραφής μετά την έκδοση απόφασης της Διεύθυνσης Επίλυσης Διαφορών [8ο Μέρος]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2026/05/taxes-scaled-1-1024x732-1-1-1.jpg)






















