Τη δική του απάντηση στις περιβαλλοντικές ανησυχίες του διευθύνοντος συμβούλου της Tesla, Έλον Μασκ, δίνει ο συν-δημιουργός του Dogecoin Μπίλι Μάρκους.

Ο Μάρκους τονίζει ότι δεν σκέφτηκε ποτέ τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο του κρυπτονομίσματος καθώς το έκανε μέσα σε δύο ώρες.

Υπενθυμίζεται ότι ο Έλον Μασκ, οπαδός μέχρι πρότινος των κρυπτονομισμάτων, έκανε στροφή 180 μοιρών καταγγέλοντας δημόσια την «τρελή» ποσότητα ενέργειας που χρησιμοποιείται για την εξόρυξη Bitcoin κι άλλων crypto.

Τον τελευταίο καιρό υπάρχει έντονη συζήτηση σχετικά με την ενεργειακή αποτελεσματικότητα των κρυπτονομισμάτων και τις επιπτώσεις που προκαλούν στο περιβάλλον.

Εξαιτίας των ανησυχιών αυτών, ο Μασκ είπε ότι αναθεωρεί προηγούμενη απόφασή του και στο εξής η Tesla δεν θα δέχεται πληρωμές για αυτοκίνητα σε Bitcoin.

Μάλιστα, ο Μάρκους και ο Μασκ είχαν κι έναν άτυπο διάλογο μέσω Twitter, ο οποίος κατέληξε με τον Μασκ να δηλώνει ότι βρίσκεται σε συνεννόηση με τους δημιουργούς του Dogecoin για να αυξήσει την ενεργειακή αποτελεσματικότητα των συναλλαγών συστήματος.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Crypto