Τέλος στη συνεργασία της με τον Νειμάρ βάζει η Nike, μετά από άρνηση του ποδοσφαιρικού αστέρα να συνεργαστεί με την έρευνα για σεξουαλική επίθεση.

«Η Nike τερματίζει τη συνεργασία της με τον αθλητή επειδή αρνήθηκε να δείξει καλή πίστη στην έρευνα για την αξιοπιστία των ισχυρισμών μιας υπαλλήλου», αναφέρει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της.

Σύμφωνα με τη Wall Street Journal που έφερε στο φως της δημοσιότητας το θέμα, η Nike προσέλαβε δικηγόρους της Cooley LLP για να διεξάγουν έρευνα η οποία ξεκίνησε το 2019 στη διάρκεια της οποίας σταμάτησε να προωθεί τον Νεϊμάρ στην αγορά.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει πως η υπάλληλος της Nike είχε πει στους φίλους της και στους συναδέλφους της στη Nike πως το 2016 ο Νεϊμάρ προσπάθησε να την εξαναγκάσει σε κάνει στοματικό σεξ στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του ενώ βρίσκονταν στη Νέα Υόρκη όπου βοηθούσε στον συντονισμό των γεγονότων για τον Νεϊμάρ και της συνοδείας του.

Στην ανακοίνωσή της η εταιρία ανέφερε πως ήταν έτοιμη να διερευνήσει το θέμα το 2018 όταν η γυναίκα για πρώτη φορά ανέφερε το θέμα, αλλά «σεβάστηκε την αρχική επιθυμία της υπαλλήλου να κρατήσει αυτό το θέμα εμπιστευτικό και να αποφευχθεί η έρευνα».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport
Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)
Business of Sport |

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League – Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι