Ενώ μπορεί κάλλιστα να ειπωθεί ότι οι τρέχουσες συνθήκες μοιάζουν αρκετά με ένα επεισόδιο της σειράς θρίλερ «Black Mirror», υπάρχει τώρα η δυνατότητα να το ζήσετε και κυριολεκτικά!

Μια βόλτα σε θεματικό πάρκο που τοποθετεί την τεχνολογική σας υπαρξιακή κρίση σε έναν μικρό χώρο ίδιο με εκείνο της δημοφιλούς σειράς είναι στην διάθεση σας. Γιατί όχι, σωστά;

Αυτή την εβδομάδα, το «Black Mirror Labyrinth» άνοιξε στο Thorpe Park, το οποίο περιγράφεται ως το πιο συναρπαστικό θεματικό πάρκο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το αξιοθέατο είναι ένας δυστοπικός λαβύρινθος με μια πλοκή που ευθυγραμμίζεται με τη σειρά φαινόμενο του Netflix και όπως ακριβώς το πώς η σειρά ερευνά και στοιχειώνει (τον ύπνο μας) και τις προσωπικές ζωές, η εμπειρία στο πάρκο περιγράφεται «απομονωμένη και μοναχική».

Η εμπειρία ξεκινά με τη λήψη της φωτογραφίας σας, η οποία θα προβάλλεται σε οθόνες κατά τη διάρκεια της διαδρομής, είτε σας αρέσει είτε όχι. Η διαδρομή στοχεύει να παραβιάσει το απόρρητό σας και να αυξήσει τα επίπεδα άγχους σας, αναφέρει ο ιστότοπος Cracked.

Στη συνέχεια, θα γνωρίσετε έναν ψηφιακό AI που θέλει να σας διαγράψει από την ύπαρξη (ψηφιακή ελπίζουμε). Ο στόχος είναι να βγει κανείς  ζωντανός με τη βοήθεια ενός μυστηριώδους χάκερ.

«Αυτός ο διεστραμμένος λαβύρινθος που αψηφά τις αισθήσεις σας βάζει στον πυρήνα του σύμπαντος του Black Mirror και θέλει να σας κρατήσει εκεί», περιγράφει ο ιστότοπος του θεματικού πάρκου.

«Ξεφύγετε από αυτό ή χάστε το μυαλό σας προσπαθώντας», ακούγεται περιπετειώδες αλλά καθόλου ελπιδοφόρο, σαν την πανδημία ένα πράγμα.

Δείτε τα βίντεο


Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Plus