Ράλι της τάξεως του 31% κατέγραψε το Dogecoin μετά την ανακοίνωση της ψηφιακής Coinbase πως θα ξεκινήσει να δέχεται το νόμισμα για συναλλαγές μέσα από την πλατφόρμα της.

Η Coinbase ανακοίνωσε πως η απόφαση της θα εφαρμοστεί άμεσα, προκειμένου να διευκολύνει τους χρήστες της, γεγονός που οδήγησε άμεσα σε κάθετη αύξηση της τιμής του «αστείου» ψηφιακού νομίσματος.

Συγκεκριμένα έκανε άλμα ύψους 31% στα 41 σεντς, με αποτέλεσμα και η κεφαλαιοποίηση του να ανέβει στα 54 δισ. δολάρια. Στα επίπεδα αυτά είναι πλέον το έξι ισχυρότερο ψηφιακό νόμισμα μεταξύ των κρυπτονομισμάτων.

Πάντως, παρά και τα κέρδη αυτά το νόμισμα παραμένει πολύ χαμηλότερα από τα υψηλά που είχε αγγίξει στις 4 Μάϊου, στα 54 σεντς, όταν μέσα σε μία ημέρα είχε σημειώσει άλμα κατά 39%. Οι αρνητικές δηλώσεις του Έλον Μακ της Tesla για το πάλαι ποτέ… αγαπημένο του ψηφιακό νόμισμα πυροδότησαν ένα καθοδικό σερί, από το οποίο δεν έχει συνέλθει, έχοντας απωλέσει το ένα τρίτο της αξίας του.

Εξάλλου, σε αντίθεση με έτερα κρυπτονομίσματα, το dogecoin δεν έχει δει μεγάλη αύξηση στη χρήση του για συναλλαγές και πληρωμές στο εμπόδιο. Κάτι που, ίσως, να αλλάξει με την αποδοχή του στην κορυφαία πλατφόρμα της Coinbase.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Kρυπτονομίσματα