Ο Καναδός τραγουδιστής, στιχουργός και δισκογραφικός παραγωγός The Weeknd ετοιμάζει τηλεοπτική σειρά για το HBO, της οποίας θα είναι πρωταγωνιστής και σεναριογράφος.

Η σειρά με τίτλο «The Idol» ακολουθεί μια τραγουδίστρια της ποπ που συνδέεται με έναν αινιγματικό ιδιοκτήτη νυχτερινού κλαμπ στο Λος Άντζελες, ο οποίος είναι ηγέτης μιας μυστικής αίρεσης.

O The Weeknd, θα είναι επίσης εκτελεστικός παραγωγός μαζί με τους Ρέζα Φαχίμ και Σαμ Λέβινσον. Και οι τρεις θα είναι οι δημιουργοί της σειράς με τον Τζόζεφ Έπσταϊν να είναι υπεύθυνος παραγωγής και να βοηθά στη συγγραφή του σεναρίου.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο Weeknd γράφει σενάριο για την τηλεόραση. Έγραψε το σενάριο και πρωταγωνίστησε σε ένα επεισόδιο της σειράς κινουμένων σχεδίων «American Dad» στο TBS το 2020. Εμφανίστηκε επίσης στην ταινία «Uncut Gems» με πρωταγωνιστή τον Άνταμ Σάντλερ.

Ωστόσο παραμένει γνωστός κυρίως για τα πολλά μουσικά του επιτεύγματα. Το πιο πρόσφατο άλμπουμ του «After Hours» έχει συγκεντρώσει 7 δισεκατομμύρια streams ήχου και βίντεο, τα μισά από τα οποία για το επιτυχημένο single του «Blinding Lights».

Ο Σαμ Λέβινσον είναι ο δημιουργός της δημοφιλούς σειράς «Euphoria» που έκανε πρεμιέρα στο HBO το 2019. Ο πρώτος κύκλος της σειράς κέρδισε πολλές υποψηφιότητες για Emmy και η πρωταγωνίστριά του, τραγουδίστρια και ηθοποιός Zendaya βραβεύτηκε για την ερμηνεία της.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Plus
Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)
Business of Sport |

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League – Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι