Κανονικά την Τετάρτη 7 Ιουλίου στις 11 πμ θα πραγματοποιηθεί ο δεύτερος διαγωνισμός για το ενεργητικό των ναυπηγείων  Σκαραμαγκά (ΕΝΑΕ) καθώς η ειδική διαχείριση κατέβασε μέσα σε μισή ώρα την προηγούμενη Παρασκευή ανακοίνωση που είχε εκδώσει νωρίτερα το πρωί που έδινε παράταση στον διαγωνισμό για την πώληση των Ναυπηγείων.

Ο ot.gr δημοσίευσε την σχετική ανακοίνωση  η οποία όμως μετά από λίγο «κατέβηκε» από την σελίδα της ειδικής διαχείρισης.

Σε επικοινωνία του ot.gr με την ειδική διαχείριση αναφέρθηκε ότι «Η ανάρτηση έγινε από λάθος των διαχειριστών του site. Για οτιδήποτε επικοινωνήστε μαζί μας!»

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε μια συζήτηση για το εάν θα δοθεί ή όχι, παράταση στην προθεσμία κατάθεσης προσφορών για τους δυο διαγωνισμούς που αφορούν στο ενεργητικό των ναυπηγείων και τελικά αποφασίστηκε από το Υπουργείο Οικονομιών να μην δοθεί παράταση.

Πληροφορίες από την ειδική διαχείριση αναφέρουν ότι μέχρι τώρα έχουν επισκεφθεί το VDR τουλάχιστον έξι ενδιαφερόμενοι, είναι άγνωστο βέβαια εάν κάποιος από αυτούς θα καταθέσει τελικά προσφορά, με το πιθανότερο σενάριο να είναι ότι δεν θα καταθέσει κανείς πέραν της Pyletech Shipyards του έλληνα εφοπλιστή και επιχειρηματία Θεόφιλου Πριόβολου, η οποία είχε καταθέσει προσφορά και στον πρώτο διαγωνισμό που κηρύχθηκε άγονος.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Ναυτιλία