Το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ξεκινά ενημερωτική καμπάνια με θέμα τα σύγχρονα ναυτικά επαγγέλματα, με μία σειρά τηλεοπτικών σποτ με θέμα τις ευκαιρίες καριέρας που μπορούν να έχουν οι νέοι στη ναυτιλία.

Την ίδια ώρα οι ενδιαφερόμενοι νέοι μπορούν να ενημερώνονται αναλυτικά για τη ναυτιλία και για τις επαγγελματικές προοπτικές που προσφέρει στο νέο ιστότοπο (https://mareduplus.ynanp.gr) που δημιουργήθηκε για τον σκοπό αυτό.

Σημειώνεται ότι τόσο το σποτ, όσο και ο νέος ιστότοπος έχουν υλοποιηθεί με την συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και συγκεκριμένα από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση & Δια βίου Μάθηση 2014-2020».

H προαναφερόμενη καμπάνια έρχεται σε συνέχεια ανάλογης ενημερωτικής καμπάνιας της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών (ΕΕΕ). Με τίτλο «μια θάλασσα ευκαιρίες» η καμπάνια επιλέχθηκε να πραγματοποιηθεί κυρίως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που αποτελούν τον τόπο συνάντησης, επικοινωνίας και ενημέρωσης για τους νέους ανθρώπους. Σκοπός της είναι να αναδειχθεί το ναυτικό επάγγελμα και οι προοπτικές σταδιοδρομίας που παρουσιάζει σε όποιον το επιλέξει.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Ναυτιλία