Η ΑΝΕΚ LINES και αυτό το καλοκαίρι σαλπάρει για Κρήτη, με επιπλέον ημερήσια δρομολόγια,  εκτός των τακτικών βραδινών, που ξεκίνησαν την Παρασκευή 16 Ιουλίου.

Οι ταξιδιώτες  μπορούν να επιλέξουν το οικονομικό πακέτο προσφορών που ταιριάζει στο βαλάντιό τους, όπως αναφέρει σχετικά η εταιρεία.

Ενδεικτικά αν κάποιος ταξιδεύει μόνος, τα εισιτήριά του ξεκινάνε από 78€, σε οικονομική θέση deck και περιλαμβάνουν το I.X. αυτοκίνητό του. Ιδανική επιλογή  για οικογένεια η 4κλινη καμπίνα όπου η παροχή  είναι στα 3 εισιτήρια το 4ο δωρεάν (ελκυστικά πακέτα προσφορών).

Επίσης η  ΑΝΕΚ με την πιστοποίηση BIOSAFETY TRUST CERTIFICATION by RINA και με την υιοθέτηση συγκεκριμένων υπηρεσιών που αφορούν τόσο τα πλοία της όσο και τους σταθμούς/πρακτορεία της, στέκεται σύμμαχος στον εθνικό αγώνα του περιορισμού της πανδημίας.

Τα πλοία του στόλου της ANEK διαθέτουν όλα τα απαραίτητα μέσα για την πρόληψη της μετάδοσης του ιού, απολυμαίνοντας παράλληλα σχολαστικά και με μεγάλη συχνότητα κάθε χώρο τους (καμπίνες, εστιατόρια, κοινόχρηστους χώρους…).

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News