
Η ΑΝΕΚ LINES και αυτό το καλοκαίρι σαλπάρει για Κρήτη, με επιπλέον ημερήσια δρομολόγια, εκτός των τακτικών βραδινών, που ξεκίνησαν την Παρασκευή 16 Ιουλίου.
Οι ταξιδιώτες μπορούν να επιλέξουν το οικονομικό πακέτο προσφορών που ταιριάζει στο βαλάντιό τους, όπως αναφέρει σχετικά η εταιρεία.
Ενδεικτικά αν κάποιος ταξιδεύει μόνος, τα εισιτήριά του ξεκινάνε από 78€, σε οικονομική θέση deck και περιλαμβάνουν το I.X. αυτοκίνητό του. Ιδανική επιλογή για οικογένεια η 4κλινη καμπίνα όπου η παροχή είναι στα 3 εισιτήρια το 4ο δωρεάν (ελκυστικά πακέτα προσφορών).
Επίσης η ΑΝΕΚ με την πιστοποίηση BIOSAFETY TRUST CERTIFICATION by RINA και με την υιοθέτηση συγκεκριμένων υπηρεσιών που αφορούν τόσο τα πλοία της όσο και τους σταθμούς/πρακτορεία της, στέκεται σύμμαχος στον εθνικό αγώνα του περιορισμού της πανδημίας.
Τα πλοία του στόλου της ANEK διαθέτουν όλα τα απαραίτητα μέσα για την πρόληψη της μετάδοσης του ιού, απολυμαίνοντας παράλληλα σχολαστικά και με μεγάλη συχνότητα κάθε χώρο τους (καμπίνες, εστιατόρια, κοινόχρηστους χώρους…).


Latest News

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια: Σε ποια δρομολόγια αυξήθηκαν οι τιμές
Η πορεία των καυσίμων έχει εκτοξεύσει το λειτουργικό κόστος των πλοίων

Νοσταλγικη «βουτιά» στο παρελθόν των ιπτάμενων δελφινιών
Αναμνήσεις από τα σκάφη που έγιναν θρύλος της ακτοπλοΐας, αποτέλεσαν ζωοδότη των νησιών και συνεχίζουν να εξυπηρετούν εκατοντάδες χιλιάδες επιβάτες

Γ. Πλακιωτάκης: Εντός Ιουλίου η ακτοπλοϊκή σύνδεση Θεσσαλονίκης-Σμύρνης
Η σύνδεση θα εκτελείται με το πλοίο «Smyrna di Levante» της Levante Ferries

Η Brittany Ferries χτίζει τα μεγαλύτερα υβριδικά πλοία στον κόσμο
Καθώς ολοένα και περισσότερες εταιρείες στοχεύουν στην «πράσινη» ναυτιλία, η Brittany Ferries ανακοίνωσε πως περνά στη «νέα εποχή»

Βυθίστηκε ιστιοφόρο μετά από σύγκρουση με φέρυ ανοιχτά της Ερέτριας
Ένα επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο συγκρούστηκε με ιστιοφόρο σκάφος στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στα λιμάνια Ωρωπού και Ερέτριας

Τα 21 χρόνια αναμονής και η ιστορία της γραμμής Ελλάδας - Κύπρου
Επειτα από 21 χρόνια και μία σειρά άκαρπων ενεργειών η ακτοπλοϊκή σύνδεση Ελλάδας - Κύπρου είναι γεγονός - Το ιστορικό της γραμμής

Έρχεται νέα λυπητερή με αυξήσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια - Οι επιβαρύνσεις
Η προηγούμενη αύξηση είχε γίνει τον Απρίλιο του 2022 και έφθανε μεσοσταθμικά το 10 με 12%

Γεγονός η ακτοπλοϊκή σύνδεση Κύπρου - Ελλάδας: Στον Πειραιά το «Daleela»
Στο Πειραιά έδεσε πριν από λίγο το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Daleela»

Επανέρχεται από σήμερα η ακτοπλοϊκή σύνδεση Κύπρου - Ελλάδας
Τέσσερα δρομολόγια μετ' επιστροφής θα πραγματοποιηθούν τον Ιούνιο, 8 τον Ιούλιο, 7 τον Αύγουστο και 3 τον Σεπτέμβριο

Το νεότευκτο «Aero 2 Highspeed» παρέλαβε η Attica Group
Την παραλαβή του νεότευκτου catamaran «Aero 2 Highspeed» που ναυπηγήθηκε στη Νορβηγία, ανακοίνωσε η «Attica Group»