«H επαρχιακή ομάδα του Γουισκόνσιν Milwaukee Bucks κατέκτησε το πρωτάθλημα του NBA επειδή παίκτες όπως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επιλέγουν να ακολουθήσουν ένα νέο δρόμο», γράφει η Süddeutsche Zeitung με τίτλο «Με επιτυχία κόντρα στις κορυφαίες ομάδες του NBA».

Η εφημερίδα του Μονάχου σημειώνει: «Το τι κάνει ένας αθλητής τη στιγμή του θριάμβου αποκαλύπτει πολλά για τον χαρακτήρα του. Και ίσως η αντίδραση του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά από όλα όσα έκανε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι το μόνο από όσα πρέπει να γνωρίζουμε για εκείνον και τους Milwaukee Bucks. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκατσε σε μια σειρά άδειων θέσεων για να πάρει μια ανάσα, να δει τι συμβαίνει γύρω του και να σκουπίζει δάκρυα χαράς. Κανείς από την ομάδα του Milwaukee δεν πήγε να τον αγκαλιάσει ή να του ζητήσει σέλφι.

Προφανώς από σεβασμό τον άφησαν στην ησυχία του για να απολαύσει την πρώτη κατάκτηση του πρωταθλήματος NBA στην καριέρα του. Επιστρέφοντας μετά από λίγα λεπτά ηρεμίας στον αγωνιστικό χώρο ο έλληνας μπασκεμπολίστας κατέστησε σαφές ότι θα συνεχίσει στο δρόμο που χάραξε. Αγκάλιασε τον προπονητή Μάικ Μπουντενχόλζερ και του είπε‚ ‘θα το ξανακάνουμε‘. Το τι λέγεται τη στιγμή του θριάμβου αποκαλύπτει επίσης πολλά για το χαρακτήρα και το ποιόν ενός ανθρώπου».

Πηγή: Deutsche Welle

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα