Τέλος οι διακοπές… πατρότητας για τον δημοφιλή Έντ Σίραν. Ο διάσημος σταρ της βρετανικής μουσικής σκηνής, μετά από σχεδόν δύο χρόνια απουσίας, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ στις 29 Οκτωβρίου, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως ανάμεσα στα 14 τραγούδια θα περιλαμβάνεται και το single «Bad Habits» που ήδη κυκλοφορεί έχοντας δημιουργήσει αίσθηση με το εντυπωσιακό βίντεο κλιπ του σκηνοθέτη Ντέιβ Μέγιερς.

Το νέο άλμπουμ του Σίραν, η παραγωγή του οποίου έγινε σε Λονδίνο, Σουηδία και Λος Άντζελες, θα φέρει τον τίτλο «=», που θα αποδίδεται ως «ίσοι».

Σύμφωνα δε, με τον ίδιο πρόκειται για έναν εξαιρετικά «προσωπικό άλμπουμ», που θα αντανακλά την αλλαγή της ζωής του μετά το γάμο του και τη γέννηση της κόρης του. Ήταν άλλωστε η πατρότητα που άλλαξε τις προτεραιότητες του, ωθώντας τον, το 2019, να κάνει ένα διάλειμμα από τη μουσική και να αφοσιωθεί στην οικογένεια του, μετά το τέλος της διετούς περιοδείας του με το σούπερ επιτυχημένο άλμπουμ του «Divide».

«Ανυπομονώ να μοιραστώ το νέο αυτό κεφάλαιο της ζωή μου, μαζί μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο βραβευμένος με τέσσερα Grammy καλλιτέχνης, ανακοινώνοντας την… επιστροφή του.

Τον ερχόμενο μήνα, ο Σίραν θα συμμετέχει σε συναυλία στη Φλόριντα για την έναρξη της νέας σεζόν του NFL, ήτοι του πρωταθλήματος του αμερικανικού ποδοσφαίρου.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Plus