Το δεύτερο πλοίο μεταφοράς υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG Carrier) παρέλαβε πριν λίγες ημέρες από τα ναυπηγεία Hyundai Samho Heavy Industries η Latsco LNG. Πρόκειται για το LNG Carrier «Hellas Athina» μεταφορικής ικανότητας 173.400 κυβικών μέτρων, διπλού καυσίμου με  X-DF μηχανή και  GTT’s Mark III Flex σύστημα συγκράτησης φορτίου.

Το LNG Carrier αναχώρησε πρόσφατα από το ναυπηγείο Hyundai Samho Heavy Industries στο Mopko, και από την 1η Σεπτεμβρίου σύμφωνα με το Equasis ανήκεις τον στόλο του Ομίλου της Latsco. Είναι όπως προαναφέρθηκε το δεύτερο LNG Carrier που εντάσσεται στον στόλο του Ομίλου, μετά το «Hellas Diana» (στη φωτογραφία) που παραλήφθηκε από το ναυπηγείο τον προηγούμενο  Μάρτιο. Και τα δύο πλοία έχουν μήκος 297 μέτρα και πλάτος 46 μέτρα.

Το «Hellas Athina» ναυλώθηκε και αυτό στην Trafigura. Τέλος να σημειωθεί ότι η Latsco Shipping ελέγχει ένα στόλο από 18 δεξαμενόπλοια, τρία εκ των οποίων φέρουν την ελληνική σημαία, 11 πλοία μεταφοράς υγραερίου (VLGC και LGC) και τέσσερα υπό ναυπήγηση VLCC με ορίζοντα παράδοσης το 2022.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Ναυτιλία