Σημάδια ανάκαμψης δείχνει σήμερα η Wall Street, καθώς αν και οι εστίες αβεβαιότητας παραμένουν, δεν λείπουν οι αγοραστές που θέλουν να εκμεταλλευτούν τα καλύτερα σημεία εισόδου που προέκυψαν μετά το χθεσινό sell off.

Ειδικότερα, ο Dow Jones σημειώνει κέρδη 0,76% στις 34.227 μονάδες, με τον S&P 500 να είναι στο +0,51% και στις 4.379 μονάδες, ενώ ο Nasdaq επιχειρεί στις 14.794 μονάδες με κέρδη 0,54%.

Αν και η αγορά δεν δείχνει ότι θέλει να προσθέσει κίνδυνο, οι κινήσεις των αγοραστών κυριαρχούν, όπως άλλωστε και στις άλλες μεγάλες αγορές του κόσμου. Και οι κινήσεις αυτές εστιάζουν στους τίτλους που συνδέονται με την παγκόσμια ανάπτυξη, μετά και την επιβεβαίωση της τάσης από τον ΟΟΣΑ, νωρίτερα σήμερα.

Βέβαια, το βλέμμα παραμένει σταθερά εστιασμένο στη συνεδρίαση της Federal Reserve η οποία άρχισε σήμερα και θα ολοκληρωθεί αύριο. Ο επικεφαλής της Fed, Jerome Powell, θα αναλύσει αύριο σχετικά με τα σχέδια της κεντρικής τράπεζας να μειώσει το ρυθμό των αγορών των ομολόγων και πότε θα συμβεί αυτό. Υπενθυμίζεται εδώ ότι ο Powel είχε δηλώσει τον περασμένο μήνα ότι βλέπει τη Fed να επιβραδύνει τις μηνιαίες αγορές των 120 δισ. δολαρίων εντός του έτους.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Wall Street