H ΓΣΕΕ με ανακοίνωσή της εκφράζει τη θλίψη της για το θάνατο της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά.

Όπως αναφέρει, η Φώφη Γεννηματά έδωσε με θάρρος εδώ και χρόνια τη μάχη της κατά του καρκίνου, προσπαθώντας σε κάθε ευκαιρία να δώσει δύναμη μέσα από τον προσωπικό της Γολγοθά σε χιλιάδες γυναίκες, που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα. Μαχήτρια μέχρι το τέλος, πάλεψε με σθένος και αξιοπρέπεια χωρίς ποτέ να χρησιμοποιήσει το πρόβλημά της για οποιοδήποτε όφελος.

Η Φώφη Γεννηματά με το ήθος και την ευγένειά της πέτυχε την αποδοχή από τον πολιτικό κόσμο της χώρας. Υπερασπίστηκε εργασιακά δικαιώματα και αγωνίστηκε στο πλευρό του κόσμου της εργασίας, φέρνοντας στο προσκήνιο τα προβλήματα των μη προνομιούχων και των αδυνάμων.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της.

ΓΣΕΒΕΕ: Πιο φτωχός από σήμερα ο πολιτικός κόσμος

Ανακοίνωση εξέδωσε και η ΓΣΕΒΕΕ για τον χαμό της Φώφης Γεννηματά.

«Πιο φτωχός είναι από σήμερα ο πολιτικός κόσμος της χώρας. Η μεγάλη απώλεια της Φώφης Γεννηματά μιας σπουδαίας πολιτικού, μιας μαχήτριας της Δημοκρατίας και της ζωής, μας συγκλόνισε όλους.

Έζησε τη ζωή της με αξιοπρέπεια, μαχητικότητα και εντιμότητα. Έδωσε με περίσσια δύναμη όλες τις μάχες της και έμεινε μέχρι τέλους όρθια αντιμετωπίζοντας την ασθένεια που την ταλαιπώρησε για χρόνια με χαμόγελο και αισιοδοξία.

Ήταν μια πολύ δυνατή και γενναία γυναίκα, ένας σπουδαίος άνθρωπος που άφησε το στίγμα της στην πολιτική ζωή του τόπου, με τις δημοκρατικές της ιδέες και τον τρόπο που πάλεψε για τα πιστεύω της.

Το κενό που αφήνει είναι πίσω της είναι δυσαναπλήρωτο, όχι μόνο για την οικογένεια της, αλλά και για ολόκληρη τη χώρα.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της.»

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Financial Times: Ελλάδα και Ισπανία πιέζονται από την ΕΕ να δώσουν S-300 και Patriot στην Ουκρανία
Επικαιρότητα |

FT: Ελλάδα και Ισπανία πιέζονται από την ΕΕ να δώσουν S-300 και Patriot στην Ουκρανία

Διπλωμάτες, μιλώντας στο in αναγνωρίζουν τις πιέσεις, αλλά και την προσπάθεια δημιουργίας ενός κλίματος υπέρ της αποστολής επιπλέον βοήθειας στην Ουκρανία καθώς και αντιαεροπορικών συστημάτων