Συνεχίζουμε να ανησυχούμε για δυνητικό (όχι επιβεβαιωμένο) σχηματισμό ώμων – κεφαλής, με neckline το σημείο των 60.000. Ο ανατολικός ώμος αφορά σε αντίσταση στα 63.760 που δοκιμάστηκε δις, επομένως η κατοχύρωσή της σε ωριαίο κλείσιμο οδηγεί σε απόρριψη του σεναρίου, και νέο στόχο τα 72.000.

Τις τελευταίες ημέρες, influencer και μέσα ενημέρωσης άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες ότι η Κίνα μετανιώνει για την καταστολή των κρυπτονομισμάτων. Εικάζεται πως η άνοδος του Bitcoin και η διαμόρφωση νέων ιστορικών υψηλών, την περασμένη εβδομάδα, επέφεραν μία πιθανή αναστροφή της στάσης της χώρας. Σύμφωνα όμως με πολίτες της χώρας, που κατανοούν την λειτουργία της κυβέρνηση και λαμβάνουν μια εγχώρια ενημέρωση, οι παραπάνω φήμες αποτελούν μια παρεξήγηση.

Η πραγματικότητα είναι πως η νομοθεσία διατηρεί την επιθετική της στάσης.

Συνεχείς επιθεωρήσεις πραγματοποιούνται σε ολόκληρη την χώρα, και με την χρήση ειδικής τεχνολογίας αναζητούν IP εξόρυξης. Ένας μεγάλος αριθμός εταιρειών εξόρυξης έχει ήδη εγκαταλείψει την Κίνα και η ευρύτερη κοινή γνώμη στην Κίνα είναι ενάντια στην εξόρυξη Bitcoin, επειδή δεν δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας και οι miners δεν πληρώνουν φόρους.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News