Με οριακές διακυμάνσεις κινούνται σήμερα οι αμερικανικοί δείκτες, εν αναμονή των αποφάσεων της Federal Reserve, οι οποίες θα ανακοινωθούν αύριο, Τετάρτη, επηρεάζοντας το μεγαλύτερο μέρος των αγορών παγκοσμίως.

Ειδικότερα, ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones σημειώνει κέρδη 0,03% στις 35.923 μονάδες, ο S&P 500 καταγράφει άνοδο 0,16% στις 4.621 μονάδες και ο Nasdaq Composite ενισχύεται κατά 0,11% στις 15.612 μονάδες.

Στο επίκεντρο της αγοράς παραμένει η Tesla, καθώς διορθώνει κατά 5% σήμερα, μετά το ράλι του 55% του Οκτωβρίου. Η πτώση πυροδοτήθηκε από την αναφορά ότι η αυτοκινητοβιομηχανία ανακαλεί 11.700 οχήματά της λόγω σφάλματος επικοινωνίας, ενώ αρνητικά επιδρά και το tweet από τον ιδρυτή της Έλον Μασκ ότι η Tesla δεν έχει ακόμη υπογράψει συμβόλαιο με τη Hertz.

Από την άλλη, οι μετοχές της Pfizer σημειώνουν άνοδο 1,8%, αφού τα κέρδη του τρίτου τριμήνου της εταιρείας φαρμάκων ξεπέρασαν τις προσδοκίες. Αύξησε, επίσης, τις προοπτικές εσόδων και EPS για το 2021.

Πέραν των παραπάνω, όμως, η αγορά αναμένει ότι με την ολοκλήρωση της διήμερης συνεδρίασής της Fed την Τετάρτη θα ανακοινωθεί ότι θα αρχίσει να μειώνει τις μηνιαίες αγορές ομολόγων ύψους 120 δισ. δολαρίων.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Wall Street