Με μεικτά πρόσημα έκλεισαν οι ασιατικές αγορές σήμερα, με τα βλέμματα να είναι στραμμένα στη συνεδρίαση της αμερικανικής Federal Reserve, αλλά και στις τελευταίες αποφάσεις της Κεντρικής Τράπεζας της Αυστραλίας, η οποία διατήρησε αμετάβλητο τον στόχο των επιτοκίων.

Ειδικότερα, ο Kospi της Νότιας Κορέας σημείωσε κέρδη 1,53%, οδηγώντας την άνοδο μεταξύ των μεγάλων αγορών της περιοχής, καθώς οι μετοχές της Samsung Electronics, αυξήθηκαν κατά περίπου 3%.

Ο δείκτης Hang Seng του Χονγκ Κονγκ έκλεισε χαμηλότερα από τα ενδοσυνεδριακά υψηλά, αλλά ολοκλήρωσε τις συναλλαγές στο +0,65%. Οι μετοχές της ηπειρωτικής Κίνας έκλεισαν χαμηλότερα, καθώς ο Shanghai Composite διολίσθησε κατά 0,62% ενώ ο Shenzhen Component σημείωσε οριακή πτώση.

Διορθωτικά κινήθηκε η ιαπωνική αγορά σήμερα, με τον Nikkei 225 να υποχωρεί κατά 0,4% ενώ ο δείκτης Topix έχασε 0,51%. Ο S&P/ASX 200 στην Αυστραλία υποχώρησε κατά 0,32%.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Αγορές
Χρηματιστήριο Αθηνών: Βαρίδι οι τράπεζες στην προσπάθεια αντίδρασής του
Xρηματιστήριο Αθηνών |

Βαρίδι οι τράπεζες στην προσπάθεια αντίδρασης του ΧΑ

Με τον τραπεζικό κλάδο να μην βοηθά καθόλου στην αντίδραση που «ευχήθηκαν» πολλοί σήμερα, το ΧΑ δείχνει να «αγκομαχά» να ανακτήσει τις 1.360 μονάδες και να ανακτήσει μέρος των 63 μονάδων που έχασε σε μόλις τέσσερις ημέρες