Με το γκάζι κολλημένο στο πάτωμα η μετοχή της Prologis (NYSE:PLD), που δεν έχει καν διορθώσει στο πρόσφατο πτωτικό κομμάτι των ΗΠΑ, επιτυγχάνοντας υστερικά νέα υψηλά στο άνω όριο του ανοδικού της μοτίβου.

Με αφορμή την έλευση του Όμικρον, είδε μια πρώτη διόρθωση που δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αντιστροφή προς το παρόν, στα 154 δολάρια, και η σημαντική στήριξη βρίσκεται στα 140.

Το επόμενο επίπεδο στην άνοδο οριοθετείται στα 178.

Επιπλέον ώθηση στην τιμή της μετοχής φαίνεται να δίνουν τα χρηματοοικονομικά μεγέθη της εταιρίας, τα οποία για το γ’ τρίμηνο του έτους σημείωσαν θετικές μεταβολές.

Ειδικότερα, τα συνολικά έσοδά της κατέγραψαν μεταβολή +9,2% σε ετήσια βάση και βρέθηκαν στα 1,18 δισ. $, ενώ ενθαρρυντική είναι η πορεία των κερδών ανά μετοχή, καθώς εκείνα καταγράφοντας άνοδο της τάξεως του 142% σκαρφάλωσαν στα 0,97 $.
Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του γ’ τριμήνου, η Prologis εξέδωσε χρέος ύψους 1,3 δισ. $ με μεσοσταθμισμένο επιτόκιο 2,1%.

Το χρέος αυτό περιλαμβάνει πράσινα ομόλογα ύψους 169 εκ. $, γεγονός που πιστοποιεί τα βήματα της εταιρίας προς τη βιώσιμη ανάπτυξη και καθιστά την μετοχή της επιλογή για επενδυτές που δρουν με γνώμονα τα περιβαλλοντικά κριτήρια.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Green
Το φαινόμενο της Αστικής Θερμικής Νησίδας ανησυχεί πολλούς στην Ευρώπη
Green |

Ποιο είναι το φαινόμενο της Αστικής Θερμικής Νησίδας - Μεγάλη ανησυχία στην Ευρώπη

Οι προβλέψεις δείχνουν πως το 2050, άνω του 80% του πληθυσμού στην Ευρώπη, θα ζει στις πόλεις, γεγονός που ενεργοποιεί πολλά ερευνητικά προγράμματα αλλά και συνεργασίες μεταξύ Δήμων και Πανεπιστημίων προκειμένου να προετοιμάσουν την επόμενη μέρα

Ερευνα ΚΑΠΕ για την τεχνολογία δέσμευσης και γεωλογικής αποθήκευσης CO2
Green |

Ερευνα ΚΑΠΕ για την τεχνολογία δέσμευσης και γεωλογικής αποθήκευσης CO2

Η τεχνολογία δέσμευσης και γεωλογικής αποθήκευσης του διοξειδίου του άνθρακα είναι μια νέα τεχνολογία μία από τις διαθέσιμες επιλογές για τη μείωση των αερίων του θερμοκηπίου στην ατμόσφαιρα και τη σταθεροποίηση του κλίματος.