Ένας μήνας ακριβώς απέμεινε για την έναρξη των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων, οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν στο Πεκίνο από τις 4 έως τις 20 Φεβρουαρίου. Ωστόσο, τίποτα δεν μπορεί να ειπωθεί ακόμα με σιγουριά καθώς ο κορωνοϊός και η επέλαση της Όμικρον απειλεί την ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης, όπως παραδέχονται στη ΔΟΕ και στην Οργανωτική Επιτροπή των αγώνων.

Μέλος της Επιτροπής ανέφερε πως το ενδεχόμενο αναβολής βρίσκεται στο τραπέζι, ενώ ο εκτελεστικός διευθυντής των αγώνων στο Πεκίνο, ο Κριστόφ Ντουμπί τόνισε στο RTS: «Δεν μας αρέσει να χάνουμε αθλητές από την διοργάνωση, ειδικά όταν αυτοί πάλευαν για μήνες για να πάνε στο Πεκίνο. Και η αύξηση των κρουσμάτων στους αθλητές είναι η βασική μας ανησυχία».

Όσον αφορά τα μέτρα των Κινέζων διοργανωτών για την αποφυγή της διασποράς, οι αθλητές θα υποβάλλονται καθημερινά σε PCR test, ενώ όσοι δεν είναι εμβολιασμένοι θα πρέπει να μπαίνουν σε καραντίνα τριών εβδομάδων πριν τους επιτραπεί η συμμετοχή. Παράλληλα, έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να ταξιδέψουν τουρίστες για να παρακολουθήσουν τους αγώνες.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport
Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)
Business of Sport |

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League – Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι