Το νέο οργανόγραμμα της επιχείρησης το οποίο περιλαμβάνει την περικοπή 1.500 θέσεων εργασίας επιτελικού προσωπικού ανακοίνωσε σήμερα η Unilever.

Ο σχεδιασμός αποσκοπεί στο να κατευνάσει τις ανησυχίες των μετόχων μετά την αποτυχημένη απόπειρα εξαγοράς του κλάδου των προϊόντων ατομικής υγιεινής και ΜΗΣΥΦΑ της GSK και την είδηση ότι το Trian Fund Management, το fund του μεγιστάνα Νέλσον Πελτζ, κατάφερε να «χτίσει» ένα αξιοσμείωτο μετοχικό ποσοστό στη Unilever. Επισημαίνεται, δε, ότι μέσα στο 2021 η μετοχή της είχε απώλειες της τάξης του  13%.

Διαβάστε επίσης: Unilever: Περικοπές και αλλαγές φέρνει η είσοδος του fund του Νέλσον Πελτζ στη μετοχική σύνθεση

Η εταιρεία των σαπουνιών Dove και του παγωτού Magnum, η οποία απασχολεί περίπου 150.000 εργαζόμενους σε όλο τον κόσμο, ανακοίνωσε ότι θα οργανώσει την επιχείρηση σε πέντε νέα τμήματα – ομορφιά και ευεξία, προσωπική φροντίδα, φροντίδα για το σπίτι, διατροφή και παγωτό.

«Το νέο οργανωτικό μας μοντέλο αναπτύχθηκε τον τελευταίο χρόνο… Η μετάβαση σε πέντε Επιχειρηματικές Ομάδες εστιασμένς σε κατηγορίες θα μας επιτρέψει να ανταποκρινόμαστε περισσότερο στις τάσεις των καταναλωτών και των καναλιών διάθεσης, με καθαρή  ευθύνη για την παράδοση», δήλωσε ο CEO Alan Jope.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή