Την αποχώρησή του από τη διοίκηση της Τσέλσι ανακοίνωσε ο Ρώσος μεγιστάνας και ιδιοκτήτης του αθλητικού συλλόγου, Ρομάν Αμπράμοβιτς, ενημερώνοντας ότι μεταβιβάζει τη διαχείριση της ομάδας στη διοίκηση του φιλανθρωπικού ιδρύματος του συλλόγου.

Ο Αμπράμοβιτς, ο οποίος απέκτησε την Τσέλσι το 2003, δήλωσε ότι το φιλανθρωπικό ίδρυμα είναι σε καλύτερη θέσει να φροντίσει για τα συμφέροντα της ομάδας.

«Πάντα αντιμετώπιζα τον ρόλο μου ως θεματοφύλακα του συλλόγου, του οποίου η δουλειά είναι να διασφαλίζει ότι θα είμαστε όσο πιο επιτυχημένοι μπορούμε σήμερα, καθώς και να χτίζουμε για το μέλλον, διαδραματίζοντας επίσης θετικό ρόλο στις κοινότητές μας», αναφέρει ο Αμπράμοβιτς σε δήλωσή του.

«Πάντα έπαιρνα αποφάσεις έχοντας κατά νου το συμφέρον του συλλόγου. Παραμένω αφοσιωμένος σε αυτές τις αξίες.»

Ο ρόλος των κυρώσεων

Ούτε ο Αμπράμοβιτς ούτε η Τσέλσι αποκάλυψαν το λόγο της μεταβίβασης της διοίκησης του συλλόγου.

Ο Ρώσος μεγιστάνας δεν έχει βρεθεί ακόμη αντιμέτωπος με κυρώσεις, στο πλαίσιο του πακέτου μέτρων που έχει ανακοινώσει ο Μπόρις Τζόνσον κατά της Ρωσίας λόγω της εισβολής στην Ουκρανία.

Πάντως, την Παρασκευή ο προπονητής της Τσέλσι, Τόμας Τούχελ, είχε δηλώσει ότι η αβεβαιότητα για το μέλλον του Αμπράμοβιτς επιβαρύνει τον σύλλογο πριν από τον τελικό του Λιγκ Καπ της Κυριακής.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport
Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)
Business of Sport |

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League – Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι