Ο Έρλινγκ Χάαλαντ αποτελεί διακαή πόθο πολλών ευρωπαϊκών ομάδων, που του προσφέρουν γη και ύδωρ για να καταφέρουν να τον πείσουν να ενταχθεί στο δυναμικό τους.

Μια από αυτές τις ομάδες είναι και η Μάντσεστερ Σίτι.

Στην Ντόρτμουντ γνωρίζουν πολύ καλά πως πρέπει να πουλήσουν σύντομα το νορβηγό επιθετικό, αν και το συμβόλαιό του λήγει το 2024, καθώς το οικονομικό όφελος τη δεδομένη χρονική στιγμή θα είναι πολλαπλάσιο σε σχέση με την επόμενη χρονιά.

Έτσι, σύμφωνα με δημοσίευμα της αγγλικής Daily Mail, η Μάντσεστερ Σίτι είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα για να αποκτήσει το μεγάλο αστέρι των Βεστφαλών.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, οι Πολίτες ετοιμάζονται να καταθέσουν μυθική πρόταση στον 21χρονο επιθετικό, η οποία θα φθάνει τις 600.000 ευρώ εβδομαδιαίως.

Πάντως, αν συμβεί κάτι τέτοιο και ο Έρλινγκ Χάαλαντ γίνει παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι, θα πρόκειται για τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της Premier League.

Μάλιστα, οι άνθρωποι της Σίτι έχουν την πεποίθηση πως η υπόθεση του νορβηγού επιθετικού θα κλείσει σύντομα και μέχρι το τέλος του μήνα θα έχουν λάβει τη θετική απάντηση του Χάαλαντ.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport
Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)
Business of Sport |

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League – Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι