O Ντιέγκο Σιμεόνε είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής στην Ευρώπη. Όπως αποκάλυψε η γαλλική εφημερίδα «L’Équipe », ο Αργεντινός προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης, εμφανίζεται στην πρώτη θέση με σημαντική διαφορά σε σχέση με τους υπόλοιπους, έχοντας ακαθάριστες μηνιαίες ετήσιες αποδοχές 3,3 εκατομμύρια ευρώ ή διαφορετικά 39,6 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.

Στη δεύτερη θέση είναι ο Καταλανός προπονητής της Μάντσετσρε Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα με 1,89 εκατομμύρια ευρώ ακαθάριστα τον μήνα, ενώ ακολουθούν ο Γερμανός προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, και ο Ιταλός τεχνικός ηγέτης της Τότεναμ, Αντόνιο Κόντε με 1,52 εκατ. ευρώ.

Στη Γαλλία, ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο έχει μισθό στην Παρί Σεν Ζερμέν 1,1 εκατ. ευρώ τον μήνα και ο Κριστόφ Γκαλτιέ 350.000 ευρώ στη Νις.

Στην Ιταλία, ο προπονητής της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι , είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος, με μηνιαίες ακαθάριστες αποδοχές 1,17 εκατ. ευρώ, ακολουθούμενος από τον Ζοσέ Μουρίνιο στη Ρόμα (770.000) και τον Σιμόνε Ιντζάγκι, στην Ίντερ (620.000).

Στην Γερμανία ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής, είναι ο Γιούλεν Νάγκελσμαν της Μπάγερν με 666.000 ευρώ.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport