Τι και αν τα δημοσιεύματα ήθελαν τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς να βρίσκεται μια ανάσα από την Γκεζτέπε; Τόσο η πλευρά του Ρώσου, όσο και οι ίδιοι οι Τούρκοι διέψευσαν τα πάντα, σβήνοντας έτσι από νωρίς τη «φωτιά».

Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως ο Αμπράμοβιτς θα φύγει έτσι απλά από τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Την ώρα που η πώληση της Τσέλσι μπαίνει στο τελικό στάδιο, ο Ρώσος κάνει τα πλάνα του για το σύντομο μέλλον, καθώς δεν θέλει να μείνει για πολύ καιρός εκτός του χώρου.

Στην Ισπανία

Σύμφωνα με ισπανικά Μέσα, ήδη ετοιμάζει τις απαραίτητες διαδικασίες, ώστε να κάνει αμέσως επίσημη πρόταση για την αγορά της Βαλένθια, όταν ολοκληρωθεί και επίσημα η πώληση της Τσέλσι.

Όπως αναφέρει το «Plaza Deportiva», ο Ρώσος μεγιστάνας έχει έτοιμη την πρόταση του για την αγορά της Βαλένθια και αναμένεται να τη… στείλει στα γραφεία της ισπανικής ομάδας, όταν η Τσέλσι περάσει σε άλλα χέρια.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα στον Μάιο, όταν και θα ολοκληρωθεί η πώληση της Τσέλσι, η πλευρά του Αμπράμοβιτς θα έχει καταθέσει την επίσημη πρόταση στους Κινέζους της Βαλένθια, ευελπιστώντας να ολοκληρωθεί άμεσα η αγορά του ισπανικού συλλόγου.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport