CEO BMW: Οι ελλείψεις ημιαγωγών θα συνεχιστούν και το 2023

«Είμαστε ακόμα στο απόγειο της έλλειψης μικροτσίπ», εκτίμησε ο Όλιβερ Ζίπσε, διευθύνων σύμβουλος της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας

CEO BMW: Οι ελλείψεις ημιαγωγών θα συνεχιστούν και το 2023

Η έλλειψη ημιαγωγών είναι πιθανό να παραμείνει πρόβλημα για την αυτοκινητοβιομηχανία μέχρι το 2023, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας BMW, Όλιβερ Ζίπσε, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Neue Zuercher Zeitung.

«Είμαστε ακόμα στο απόγειο της έλλειψης μικροτσίπ», φέρεται να είπε ο Ζίπσε. «Περιμένω να αρχίσουμε να βλέπουμε βελτιώσεις το αργότερο το επόμενο έτος, αλλά θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε μια θεμελιώδη έλλειψη το 2023».

Η BMW δήλωσε κατά τη διάρκεια της ετήσιας ενημέρωσης τύπου στα μέσα Μαρτίου ότι αναμένει ότι η έλλειψη ημιαγωγών θα διαρκέσει όλο το 2022.

Οι δηλώσεις του Ζίπσε απηχούν παρόμοιες δηλώσεις του CFO της Volkswagen, Αρνο Άντλιτζ το Σάββατο, ο οποίος δήλωσε ότι η προσφορά ημιαγωγών, δεν θα μπορέσει να καλύψει τη ζήτηση μέχρι το 2024.

Περισσότερα από Τεχνολογία

ot.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΟΝΕ DIGITAL SERVICES MONOΠΡΟΣΩΠΗ ΑΕ

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 801010853, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: ot@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Μέλος

ened
ΜΗΤ

Aριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.232433

Απόρρητο