Σε συζητήσεις για την πώληση μέρους των τηλεοπτικών της δικαιωμάτων στην Bank of America Corporation, αντί του αστρονομικού ποσού των 600 εκατ. ευρώ, βρίσκεται η Μπαρτσελόνα, η οποία προσπαθεί να στηρίξει την άσχημη οικονομική της κατάσταση.

Το δημοφιλές ισπανικό κλαμπ βρισκόταν σε προχωρημένες συνομιλίες με το αμερικανικό fund CVC Capital Partners για να εκχωρήσει το 8% των δικαιωμάτων, αλλά αποφάσισε να αποσυρθεί από αυτές τις διαπραγματεύσεις και τώρα αναλύει την εναλλακτική πρόταση της BofA.

Όπως ανέφερε την Παρασκευή ο ειδησεογραφικός ιστότοπος El Confidencial, επικαλούμενος ανθρώπους κοντά στο deal, η διοίκηση της Μπαρτσελόνα πρόκειται να ψηφίσει στις 16 Ιουνίου ένα σχέδιο πώλησης του 25% των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, ανέφερε η εφημερίδα.

Την ίδια ώρα, η Goldman Sachs δήλωσε στο El Confidencial ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τον σύλλογο για να επεκτείνει την οικονομική του υποστήριξη. Στο παρελθόν η GS είχε χορηγήσει δάνειο 525 εκατομμυρίων ευρώ στη Μπαρτσελόνα.

Σημειώνεται πως η Bank of America είναι μεταξύ των τραπεζών που στήριξαν οικονομικά την άσπονδη αντίπαλο των «μπλαουγκράνα», Ρεάλ Μαδρίτης, για να χρηματοδοτήσει την ανακαίνιση του γηπέδου της.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport
Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)
Business of Sport |

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League – Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι