«Διοργανώστε μια ιδιωτική εκδήλωση:  Προσκαλέστε τους καλεσμένους σας στο Καμπ Νου και εκπλήξτε τους με τις αποκλειστικές μας υπηρεσίες»

Με αυτό το σύνθημα, η Μπαρτσελόνα, αναγγέλλει στην επίσημη ιστοσελίδα της μια σειρά από δραστηριότητες, που μπορούν να οργανωθούν στο γήπεδο των Μπλαουγκράνα, από βαπτίσεις και γάμους, μέχρι πάρτι γενεθλίων ή πάρτι έκπληξη…«

«Σκοπεύετε να γιορτάσετε γενέθλια κάπου αποκλειστικά; Ετοιμάζετε ένα πάρτι έκπληξη για τον τρελό φίλο σας από την Μπάρτσα; Αν σκέφτεστε να φιλοξενήσετε μια ιδιωτική εκδήλωση, το Camp Nou θα ανοίξει τις πόρτες του για να εξασφαλίσει μια μαγική μέρα» αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Επιλέξτε από τη συλλογή μας από πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια και ψυχαγωγικές δραστηριότητες για να εξασφαλίσετε μια φανταστική στιγμή για όλους σε μια καταπληκτική τοποθεσία. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ούτε για το φαγητό, γιατί η υπηρεσία catering κορυφαίας ποιότητας θα είναι διαθέσιμη για να ευχαριστήσει τους καλεσμένους σας».

Οικονομικά προβλήματα

Οι Καταλανοί αναζητούν τρόπους να γεμίσουν τα άδεια ταμεία τους. Και μέσα στα οικονομικά προβλήματα, αποτέλεσμα κακοδιαχείρισης, έχει στραφεί σε μια δοκιμασμένη μέθοδο άντλησης κεφαλαίων, μια μέθοδο που μπορεί να την φέρει πιο κοντά στους οπαδούς της.

Αναβιώνοντας μια καλοκαιρινή παράδοση που χρονολογείται από το 2011, οι Μπλαουγκράνα θα προσφέρουν στους φιλάθλους την ευκαιρία να παίξουν στο μαγευτικό Καμπ Νόου.

Οι παίκτες που αναζητούν την πλήρη εμπειρία του Camp Nou θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν έναν αγώνα 60 λεπτών στο γήπεδο μεταξύ 6 Ιουνίου και 11 Ιουνίου, με το κόστος εισόδου να είναι 300 ευρώ. Επιπλέον, θα επιτρέπονται και οι θεατές, με εισιτήρια να ξεκινούν από 30 ευρώ.

Κοινωνικές εκδηλώσεις

Και δεν σταματούν εκεί, καθώς θα επιτρέπονται ακόμη και γάμοι στο γήπεδο.

Ο σύλλογος έχει προτείνει 7 διαφορετικά πακέτα που πρέπει να εξετάσουν τα ζευγάρια, με περαιτέρω παραλλαγές για τον αριθμό των παρευρισκομένων.

Οι τιμές κυμαίνονται από 1.600 ευρώ έως 13.500 ευρώ για το «Grandstand Hall», το οποίο χωρά από 300 έως 1000 επισκέπτες. Το Camp Nou είναι επίσης ανοιχτό για δεξιώσεις και κοκτέιλ πάρτι.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport