Tesla: Ανακοίνωσε την παράδοση 254.695 ηλεκτρικών οχημάτων το β’ τρίμηνο του 2022

Τα στοιχεία δείχνουν αύξηση πωλήσεων 26,5% από έτος σε έτος για την Tesla και μείωση 17,9% σε σχέση με το αμέσως προηγούμενο τρίμηνο

Tesla: Ανακοίνωσε την παράδοση 254.695 ηλεκτρικών οχημάτων το β’ τρίμηνο του 2022

Η Tesla προχώρησε σε δημοσίευση των επίσημων στοιχείων για την παραγωγή και τις παραδόσεις οχημάτων κατά το β’ τρίμηνο του 2022.

Σύμφωνα με αυτά οι συνολικές παραδόσεις ήταν 254.695 ηλεκτροκίνητα οχήματα και η συνολική παραγωγή έφτασε τα 258.580 οχήματα. Οι συγκεκριμένοι αριθμοί δίνουν και την πλησιέστερη προσέγγιση των πωλήσεων της εταιρείας του Ίλον Μασκ οι οποίοι δεν απείχαν σημαντικά από τις προσδοκίες των αναλυτών.

Οι εκτιμήσεις της Street Account δείχνουν ότι οι αναλυτές ανέμεναν παραδόσεις 256.520 οχημάτων για το τρίμηνο, το οποίο χαρακτηρίστηκε από περιορισμούς Covid, γρυλίσματα εφοδιαστικής αλυσίδας, τσιπ ημιαγωγών και ελλείψεις άλλων ανταλλακτικών.

Διαβάστε ακόμα: Ποιος κατασκευαστής προβλέπεται να προσπεράσει την Tesla

Το αντίστοιχο περυσινό διάστημα, η Tesla παρέδωσε 201.250 οχήματα το β’ τρίμηνο, ενώ ήταν η πρώτη φορά που η εταιρεία παρέδωσε περισσότερες από 200.000 μονάδες σε διάστημα τριών μηνών. Το α’ τρίμηνο του 2022, η Tesla παρέδωσε 310.048 οχήματα.

Οι σημερινοί αριθμοί παραδόσεων δείχνουν αύξηση πωλήσεων 26,5% από έτος σε έτος και μείωση 17,9% σε σχέση με το αμέσως προηγούμενο τρίμηνο.

OT Originals

Περισσότερα από World

ot.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΟΝΕ DIGITAL SERVICES MONOΠΡΟΣΩΠΗ ΑΕ

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 801010853, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: ot@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Μέλος

ened
ΜΗΤ

Aριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.232433

Απόρρητο