Μία ακόμα προσθήκη στα βραβευμένα πολυτελή all-inclusive resorts, την έκτη συνολικά, εγκαινιάζει η Ikos Resorts με το Ikos Odisia στην Κέρκυρα, στις 19 Μαΐου 2023. Το δεύτερο Ikos Resort που ανοίγει στο νησί στον κόλπο της Δασιάς, μετά το Ikos Dassia – βραβευμένο ως το καλύτερο All-Inclusive Resort στον κόσμο – με θέα το Ιόνιο πέλαγος είναι σχεδιασμένο από την Nimand Architects.

H νέα ξενοδοχειακή μονάδα πέντε αστέρων απέχει μόλις 25 λεπτά οδικώς από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Κέρκυρας και 20 χλμ. από το μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO της Παλιάς Πόλης της Κέρκυρας.

Διαβάστε επίσης: Δεν έχετε εμπειρία ή βιογραφικό; Προσλαμβάνεστε!

To Ikos Odisia αναπτύσσεται σε έκταση 242 στρεμμάτων, διαθέτοντας 395 πολυτελή δωμάτια, σουίτες, bungalow και βίλες, αθλητικές εγκαταστάσεις και πισίνες, ενώ μπροστά του εκτείνεται μια παραλία μήκους 420 μέτρων με λευκή άμμο που συναντά το φυσικό τοπίο.

Διαβάστε επίσης: Απογειώνεται τουριστικά η Κέρκυρα

700 νέες θέσεις εργασίας

Το Ikos Odisia, όπως και όλα τα Ikos Resorts, θα υποστηρίξει την τοπική κοινωνία στοχεύοντας σε θετικό αντίκτυπο στην οικονομία της Κέρκυρας ενισχύοντας το νησί ως έναν από τους πιο κοσμοπολίτικους και ξεχωριστούς προορισμούς στην Ελλάδα. Το θέρετρο θα συνεργαστεί με τοπικούς προμηθευτές και θα δημιουργήσει 700 νέες θέσεις εργασίας, με τουλάχιστον τις μισές θέσεις να καλυφθούν από κατοίκους του νησιού.

Το Ikos Odisia, θα αποτελέσει την έκτη μονάδα των Ikos Resorts, μετά τα βραβευμένα, Ikos Dassia στην Κέρκυρα, Ikos Olivia και Ikos Oceania στην Χαλκιδική, Ikos Aria στην Κω, και Ikos Andalusia στην Ισπανία.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τουρισμός
Τουρισμός: Οι δημοφιλείς πόλεις της Ευρώπης με τους περισσότερους πορτοφολάδες
Τουρισμός |

Έχετε τον νου σας - Ποιες είναι οι τουριστικές πόλεις της Ευρώπης με τους περισσότερους πορτοφολάδες

Νέα έρευνα διαπίστωσε ότι μερικά από τα πιο δημοφιλή τουριστικά σημεία της Ευρώπης δυστυχώς συμβαδίζουν με μερικές από τις χειρότερες στατιστικές πορτοφολάδων στην ήπειρο