Συνεχίζει την εκστρατεία ενημέρωσης των μελών, λογιστών – φοροτεχνικών και επιχειρήσεων, για τις ευκαιρίες και τις προοπτικές, που αναδύονται από την ορθή αξιοποίηση των πόρων του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0», το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας, σε συνεργασία με το υπουργείο Οικονομικών και την Ειδική Υπηρεσία Συντονισμού του Ταμείου Ανάκαμψης.

Πού θα γίνουν οι εκδηλώσεις

Οι επόμενες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην Κρήτη.

· Στα Χανιά, στον Χώρο Εκδηλώσεων «Μίκης Θεοδωράκης», την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 17.00, όπου ομιλητές θα είναι ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Θόδωρος Σκυλακάκης και ο πρόεδρος του ΟΕΕ, Κωνσταντίνος Κόλλιας. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο πρόεδρος του 15ου Π.Τ. ΟΕΕ, Παντελής Πετσετάκης. Τον συντονισμό έχει αναλάβει ο δημοσιογράφος, Γιώργος Γεωργακάκης.

· Στο Ηράκλειο στην αίθουσα Καστελλάκη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου στο Ηράκλειο Κρήτης (Κορωναίου 9), την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 17.00, όπου ομιλητές θα είναι ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Θόδωρος Σκυλακάκης και ο πρόεδρος του ΟΕΕ, Κωνσταντίνος Κόλλιας. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο πρόεδρος του 14ου Π.Τ. ΟΕΕ, Μύρων Οικονομάκης. Τον συντονισμό θα κάνει ο δημοσιογράφος Χρήστος Ι. Κώνστας.

Πληροφορίες για τους ενδιαφερόμενους

Οι εκδηλώσεις θα μεταδοθούν, επίσης, ζωντανά από το κανάλι του ΟΕΕ στο YouTube  και από τη σελίδα του ΟΕΕ στο Facebook 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους εδώ για τα Χανιά και εδώ για το Ηράκλειο.

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Ταμείο Ανάκαμψης
Χωρίς έγκριση τα «δωρεάν» απογευματινά χειρουργεία από το Ταμείο Ανάκαμψης
Οικονομία |

Χωρίς έγκριση τα «δωρεάν» απογευματινά χειρουργεία από το Ταμείο Ανάκαμψης

Τώρα ξεκινά το υπουργείο Υγείας να τεκμηριώσει το αίτημα για οικονομική υποστήριξη των απογευματινών χειρουργείων μέσω Ταμείου Ανάκαμψης, προκειμένου να υποβάλλει αίτημα στην ΕΕ