bbf: Νέο πολυτελές οικιστικό συγκρότημα στην Κηφισιά 

Η εταιρεία εισέρχεται και επίσημα στην ελληνική αγορά ακινήτων

bbf: Νέο πολυτελές οικιστικό συγκρότημα στην Κηφισιά 

Η εταιρεία bbf: build better future, εταιρεία που δραστηριοποιείται στην κυπριακή αγορά ακινήτων υψηλών προδιαγραφών, παρουσίασε τη νέα οικιστική της επένδυση που πρόκειται να υλοποιήσει στην Ελλάδα.

Τα νέα συγκροτήματα πολυτελών κατοικιών «Elatia» και «Amber», θα αποτελούνται από δύο τριώροφα κτίρια έκαστο, διαθέτοντας 10 και 12 νέες πολυτελείς κατοικίες. Πρόκειται για ένα ολιστικό οικοσύστημα υψηλών προδιαγραφών, που θα περιλαμβάνει εγκαταστάσεις αναψυχής και αθλητισμού, χώρους spa, παιδικές χαρές και πολλά άλλα. Οι μελλοντικές κατοικίες θα είναι σχεδιασμένες σύμφωνα με τα πλέον σύγχρονα υψηλά πρότυπα.

Για την παρουσίαση των νέων πολυτελών οικιστικών συγκροτημάτων μοντέρνου σχεδιασμού, η εταιρεία διοργάνωσε μια ειδικά διαμορφωμένη εικονική περιήγηση για τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης.

Διαβάστε ακόμα: Eλληνικό: Τα μηνύματα Λάτση και τα διαμερίσματα για χαμηλότερα εισοδήματα

Η εκδήλωση διεξήχθη στο ακίνητο όπου πρόκειται να υλοποιηθεί το έργο «Elatia», με τη χρήση καινοτόμων τεχνολογιών (γυαλιά VR και AR tablets) για τη διεξαγωγή της εικονικής περιήγησης.

Διαβάστε ακόμα: Προχωρούν οι διαδικασίες για την αποκατάσταση στο Μάτι

OT Originals

Περισσότερα από Κατασκευές

ot.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΟΝΕ DIGITAL SERVICES MONOΠΡΟΣΩΠΗ ΑΕ

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 801010853, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: ot@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Μέλος

ened
ΜΗΤ

Aριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.232433

Απόρρητο