Ακόμη ένα ιδιωτικό κλαμπ αποκτά το Λονδίνο, αυτή τη φορά με τη μορφή ενός ευέλικτου χώρου εργασίας στο δημοφιλές West End.

Η Howard de Walden Estate, η οποία κατέχει τμήματα της γειτονιάς Marylebone του Λονδίνου, ανοίγει τον πρώτο χώρο co-working στα μέσα του 2023. Το γραφείο των 1.000 τετραγωνικών μέτρων θα εκτείνεται σε δύο αρχοντικά του 18ου αιώνα, ικανά να φιλοξενήσουν 200 άτομα στα σαλόνια, τις αίθουσες συσκέψεων και τα ιδιωτικά γραφεία, ενώ θα υπάρχει δυνατότητα κράτησης.

Διαβάστε επίσης: Αγορά εργασίας: Πιο ευέλικτη και υβριδική μετά την πανδημία

Η οικογενειακή επιχείρηση διαφοροποιεί το χαρτοφυλάκιο των χώρων εργασίας μετά από μια δύσκολη χρονιά, όταν τα εισοδήματα από ενοίκια μειώθηκαν κατά 12,2%.

Επιστροφή στο γραφείο

Οι Λονδρέζοι επιστρέφουν τώρα στα γραφεία τους, μετά την άνθηση της τηλεργασίας από το 2020. Τουλάχιστον τρεις στους τέσσερις εργαζόμενους στο οικονομικό κέντρο του City δούλευαν δια ζώσης στις αρχές Οκτωβρίου, σύμφωνα με στοιχεία που συγκέντρωσε η Google. Οι πάροχοι γραφείων υψηλού επιπέδου, όπως το Argyll Club, προσπαθούν να δελεάσουν ακόμη περισσότερο προσωπικό να έρθει στην πόλη.

Από την πλευρά του, ο Τζούλιαν Μπεστ, διευθυντής του Howard de Walden, ανέφερε ότι επί του παρόντος υπάρχουν περιορισμένες επιλογές για συνεργασία στο Marylebone. «Αυτά τα γραφεία θα παρέχουν μια ιδιωτική διαμόρφωση όπου οι χρήστες θα μπορούν να έχουν τον δικό τους χώρο αλλά και κοινόχρηστα σημεία σε περιβάλλον υψηλής ποιότητας».

Ο νέος χώρος εργασίας, μόλις ολοκληρωθεί η κατασκευή, θα μπορούσε να είναι ο πρώτος σε μια σειρά co-working spaces που θα ανοίξουν με το εμπορικό σήμα της οικογένειας δισεκατομμυριούχων.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή