Για καλό σκοπό ενώνουν τις δυνάμεις τους Ολυμπιακός και Νότιγχαμ, ενώ οι φίλαθλοι θα μπορούν να συμβάλλουν κι αυτοί αφήνοντας παιδικά παιχνίδια στην εμπορική στοά, εσωτερικά της θύρας 25 προς τους μικρούς μεγάλους μαχητές της ζωής.
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε (19:00, Cosmote Sport 1) στο Καραϊσκάκη τη Νότιγχαμ Φόρεστ σε ένα σπουδαίο φιλικό που θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Διαβάστε επίσης: Μουντιάλ 2022: Οικονομολόγος προβλέπει νίκη της Αργεντινής επί της Αγγλίας στον τελικό

Συγκεκριμένα, οι Ερυθρόλευκοι, ο βρετανικός σύλλογος, αλλά και οι φίλαθλοι των δύο ομάδων ενώνουν τις δυνάμεις τους για έναν πολύ ξεχωριστό σκοπό, αφού όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του έργου του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ- Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Διαβάστε επίσης: Μουντιάλ: Το «Σύνδρομο του Παγκοσμίου Κυπέλλου» χτυπά την Κίνα

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα μπορούν και οι ίδιοι οι φίλαθλοι να συμβάλουν, καθώς θα μπορούν να αφήνουν παιδικά παιχνίδια στην εμπορική στοά, εσωτερικά της θύρας 25 του Σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης» από τις 4μμ και αυτό θα είναι το χριστουγεννιάτικο δώρο τους προς τους μικρούς μεγάλους μαχητές της ζωής.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου που είχε δημοσιεύσει χθες η ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Ο Ολυμπιακός, η Νότιγχαμ Φόρεστ και οι φίλαθλοι των δύο ομάδων ενώνουν τις δυνάμεις τους για έναν πολύ ξεχωριστό σκοπό. Ολα τα έσοδα του φιλικού αγώνα των δύο ομάδων που θα διεξαχθεί το Σάββατο στο Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» και θα αρχίσει στις 19.00, θα διατεθεί για την ενίσχυση του έργου του Σωματείου “ΕΛΠΙΔΑ- Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο”.

Παράλληλα, οι φίλαθλοι θα μπορούν να αφήνουν παιδικά παιχνίδια στην εμπορική στοά, εσωτερικά της θύρας 25 του Σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης» από τις 4μμ. Θα είναι το χριστουγεννιάτικο δώρο τους προς τους μικρούς μεγάλους μαχητές της ζωής.

Πηγή: to10.gr

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport
Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)
Business of Sport |

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League – Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι