Ενα πολύτιμο δώρο αξίας 700.000 ευρώ έκανε στον εαυτό του ο Κριστιάνο Ρονάλντο,  για να γιορτάσει τη μετακόμισή του στην Αλ Νασρ έναντι 200 εκατ. τον χρόνο, σύμφωνα με την Daily Mail.

Ο Πορτογάλος επιθετικός υπεγραψε ένα μυθικό ένα συμβόλαιο για να μετακομίσει στη Μέση Ανατολή τον Ιανουάριο, δύο μήνες μετά τη λήξη του συμβολαίου του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και λίγες ημέρες μετά τον άδοξο αποκλεισμό της Πορτογαλίας από το Μουντιάλ του Κατάρ.

Μέγας Τσιτσιπάς: Ιστορική πρόκριση στον τελικό του Australian Open

Και ο βετεράνος Ρονάλντο, 37 ετών, χάρισε στον εαυτό του ένα εξαιρετικά πολύτιμο μοναδικό ρολόι Jacob and Co με θέμα τη Σαουδική Αραβία για να γιορτάσει την κίνησή του.

Tο ρολόι με θέμα τη Σαουδική Αραβία, σε σκούρο πράσινο για να αντιπροσωπεύει τη σημαία της χώρας και την κύρια θρησκεία της το Ισλάμ, έχει ενσωματωμένους 338 εξαιρετικά σπάνιους πολύτιμους λίθους και είναι λευκόχρυσο 18 καρατίων, με μέγεθος 47 mm επί 15,85 mm και δερμάτινο λουράκι.

Συλλέκτης ρολογιών

Ο πρώην σούπερ σταρ των Κόκκινων Διαβόλων, της Ρεάλ Μαδρίτης και της Γιουβέντους έδειξε το ρολόι, το οποίο είναι ένα «Caviar Flying Tourbillon Tsavorite» που αποτελείται από 216 διαφορετικά εξαρτήματα, 27 κοσμήματα και με απόθεμα ισχύος 42 ωρών, σε μια φανταχτερή ανάρτηση στο Instagram.

Αντί για σμαράγδια, έναν παραδοσιακό πράσινο πολύτιμο λίθο, το ρολόι περιέχει τσαβορίτη, που πιστεύεται ότι είναι ο πιο ακριβός και πολύτιμος γρανάτης, ο οποίος είναι πιο αστραφτερός από τα σμαράγδια και 200 ​​φορές πιο σπάνιος.

Το Sportsmail ανέφερε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ότι ο Ρονάλντο έχει μια απίστευτη συλλογή ρολογιών αξίας 5 εκατομμυρίων λιρών, από ένα επικαλυμμένο με διαμάντια Franck Muller αξίας 1,6 εκατομμυρίων λιρών έως ένα Rolex GMT-Master II των 400.000 λιρών.

Και η σύντροφός του Τζορτζίνα έχει εξίσου ακριβό γούστο στα ρολόγια, που φορούσε ένα σετ Rolex GMT-Master II 40 χιλιοστών από λευκό χρυσό 18 καρατίων με εργοστασιακά διαμάντια κομμένα σε μπαγκέτα, που πιστεύεται ότι αξίζει περίπου 400.000 λιρών, εν τω μεταξύ, κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport
Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)
Business of Sport |

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League – Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι