Επιστολή προς το κορυφαίο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Ιταλίας απέστειλε η JP Morgan, στην οποία εκφράζει το προκαταρκτικό ενδιαφέρον της για να υποστηρίξει την ανάπτυξη της επιχείρησης μέσων ενημέρωσης της Serie A. Αυτό αναφέρει το Reuters, επικαλούμενο πηγές με γνώση του θέματος.

Οι εν λόγω πηγές τονίζουν ότι οι 20 σύλλογοι που αποτελούν τη Serie A ενημερώθηκαν για το ενδιαφέρον από την αμερικανική τράπεζα σε μια κεκλεισμένων των θυρών συνάντηση των κορυφαίων στελεχών τους την Πέμπτη.

Ιταλία: «Παίρναμε τα Micoren σαν καραμέλες»

Το ποσό και οι εξασφαλίσεις

Μιλώντας υπό τον όρο της ανωνυμίας, επειδή οι συζητήσεις δεν είναι δημόσιες, μία εκ των πηγών, δήλωσε στο Reuters, ότι η JPMorgan προτίθεται να να παράσχει από 700 εκατομμύρια έως 1 δισεκατομμύριο ευρώ σε τραπεζική χρηματοδότηση. Πρόσθεσε επίσης, ότι η εξασφάλιση που θα στηρίξει τη χρηματοδότηση της JPMorgan θα είναι τα δικαιώματα. Τόσο η JPMorgan όσο και η Serie A αρνήθηκαν να σχολιάσουν.

Η Serie A είναι η κορυφαία επαγγελματική κατηγορία του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Ιταλίας και ένα από τα σημαντικότερα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα παγκοσμίως.

Το πρωτάθλημα διεξάγεται από το 1898, αλλά από την περίοδο 1929–30 οργανώθηκε σε κατηγορίες και ιδρύθηκε η Σέριε Α ως η πρώτη κατηγορία. Η Γιουβέντους είναι η ομάδα με τους περισσότερους τίτλους (36), ενώ συνολικά 16 διαφορετικές ομάδες έχουν στεφθεί πρωταθλήτριες Ιταλίας.

Υπεύθυνη για τη διοργάνωση του πρωταθλήματος είναι η Λέγκα Σέριε Α (LNPA).

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport
Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)
Business of Sport |

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League – Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι