Σε δημοπρασία θα τεθεί υπογεγραμμένη φανέλα του Κριστιάνο Ρονάλντο, με τα έσοδα να διατίθενται στους πληγέντες του φονικού εγκέλαδου.

Οι δραματικές στιγμές που ζει η πατρίδα του, μετά το χτύπημα του Εγκέλαδου δεν άφησαν αμέτοχο τον Μερίχ Ντεμιράλ.

Πόσο κοστίζει το πράσινο ρολόι του Κριστιάνο

Ο Τούρκος διεθνής ποδοσφαιριστής γνωστοποίησε ότι θα δημοπρατήσει την υπογεγραμμένη φανέλα του Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον οποίο υπήρξε συμπαίκτης στη Γιουβέντους. Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στους σεισμόπληκτους της γειτονικής μας χώρας.

«Μόλις μίλησα με τον Κριστιάνο. Μου είπε ότι ήταν πολύ λυπημένος για αυτό που συνέβη στην Τουρκία. Δημοπρατούμε την υπογεγραμμένη φανέλα του Ρονάλντο από τη συλλογή μου. Όλα τα έσοδα από τη δημοπρασία θα διατεθούν για να ωφεληθούν όσοι βρίσκονται στην περιοχή του σεισμού», ήταν το μήνυμα του Ντεμιράλ στα social media.

Τα post του Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παραμένει με διαφορά ο πιο εμπορικός ποδοσφαιριστής στον κόσμο.

Η Nielsen πριν μερικούς μήνες έκανε έρευνα για το πόσο κοστολογούνται οι δημοσιεύσεις των πιο σπουδαίων ποδοσφαιριστών στα social media και τα αποτελέσματα ήταν τρελά. Η συγκεκριμένη έρευνα αφορούσε μόνο τους αθλητές που έδωσαν το παρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Στην πρώτη θέση φιγουράρει ο Κριστιάνο Ρονάλντο… καθώς κάθε ποστάρισμα του στο instagram κοστολογείται στα 3,5 εκατ. ευρώ.

Τον ακολουθεί ο Λίο Μέσι του οποίου τα ποστ κοστίζουν 2,6 εκατ. ευρώ, ενώ τα αστέρια της Παρί ( Μπαπέ και Νεϊμάρ)… είναι στο 1,2 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport
Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)
Business of Sport |

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League – Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι