Σε αναστολή των spot συναλλαγών, εξαιτίας τεχνικών προβλημάτων ανακοίνωσε η Binance, η δημοφιλεστέρη πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων στον κόσμο.

«Γνωρίζουμε ότι υπάρχει ένα ζήτημα που επηρεάζει τις spot συναλλαγές στην Binance», έγραψε το ανταλλακτήριο κρυπτογράφησηςστο Twitter. «Όλες οι συναλλαγές spot έχουν ανασταλεί προσωρινά, καθώς εργαζόμαστε για να επιλύσουμε το πρόβλημα το συντομότερο δυνατό».

Σχέδια είχε καταρτίσει η Binance για να αποφύγει τους ρυθμιστικούς ελέγχους στις ΗΠΑ

Ο διευθύνων σύμβουλος της Binance, Changpeng Zhao, δήλωσε σε άλλο tweet ότι το ζήτημα αναμένεται να επιλυθεί τις επόμενες ώρες και ότι η παύση συναλλαγών ήταν ένα μέτρο ασφαλείας.

«Η αρχική ανάλυση δείχνει σφάλμα σε μια τελική εντολή διακοπής (περίεργο). Ανάκτηση εκτιμάται 30-120 λεπτά», έγραψε ο Zhao στο Twitter. «Οι καταθέσεις και οι αναλήψεις τίθενται σε παύση ως SOP (τυπική διαδικασία λειτουργίας)».

Όπως αναφέρει η Binance, οι συναλλαγές Spot περιλαμβάνουν απευθείας αγορά ή πώληση χρηματοοικονομικών μέσων και στοιχείων ενεργητικού όπως κρυπτονομίσματα, συνάλλαγμα, μετοχές ή ομόλογα. Η παράδοση του στοιχείου ενεργητικού είναι συχνά άμεση. Οι συναλλαγές Spot πραγματοποιούνται σε αγορές Spot, οι οποίες είτε βασίζονται σε ανταλλακτήρια, είτε εξωχρηματιστηριακά (απευθείας μεταξύ επενδυτών). Όταν πραγματοποιείτε συναλλαγές σε αγορές Spot, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο στοιχεία ενεργητικού που κατέχετε – δεν υπάρχει μόχλευση ή περιθώριο. Τα κεντρικά ανταλλακτήρια για άμεσες συναλλαγές Spot διαχειρίζονται την κανονιστική συμμόρφωση, την ασφάλεια, τη θεματοφύλαξη και άλλους παράγοντες για να διευκολύνουν τις συναλλαγές. Σε αντάλλαγμα, τα ανταλλακτήρια λαμβάνουν προμήθεια συναλλαγής. Τα αποκεντρωμένα ανταλλακτήρια παρέχουν παρόμοια υπηρεσία, αλλά μέσω έξυπνων συμβάσεων blockchain.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Crypto